A kerítés nyársalt fel egy fiatal lányt London szívében a Hyde Parkban több arra járó szeme láttára 1

Egy fiatal lányt a mentőszolgálatnak kellett megmentenie a brit főváros legismertebb parkjában, miután a Hyde Parkban az egyik kerítésre sikerült „felnyársalnia magát”.

A kerítés nyársalt fel egy fiatal lányt London szívében a Hyde Parkban több arra járó szeme láttára 3

A tinédzser súlyosan megsérült a szombat esti incidens során a Kensington-palota közvetlen közelében, amit több arra sétáló másik ember is látott. Állítólag egy ideig ott volt a kerítésen, és felnyársalódva szenvedett, mire a tűzoltók és a mentők a helyszínre érkezve a segítségére siettek.

Miután a tűzoltók kiszabadították az értesülések szerint 17 éves lányt a vaskerítésből, a mentősök azonnal a közeli kórház súlyos traumatológiai központjába szállították. A szörnyű eset után megérkezett két szemtanú azt mondta:

„Egy fiatal lány felakadt a kovácsoltvas kerítésre. A tűzoltók és mentősök együtt ügyködtek azon, hogy kiszabadítsák. Nekünk az első gondolatunk az volt, hogy reméljük, a körülményekhez képest azért jól van. Furcsa és ijesztő baleset volt… de egyébként sokan vannak akik isznak pár pohárkával, aztán felbátorodva megpróbálnak átmászni a kerítéseken.”

A kerítés nyársalt fel egy fiatal lányt London szívében a Hyde Parkban több arra járó szeme láttára 4

Az egyik szemtanú szerint egy másik személy elmondta, hogy a sérült leányzó 17 éves, és azt is hallotta, hogy a tűzoltók gépekkel vágták szét a kerítést, hogy kiszabadítsák a lányt.

Azt mondták a The Sunnak: „Szörnyen sajnáljuk, ami ezzel a szegény lánnyal történt, de úgy tűnt, hogy megfelelő ellátást kapott.”

Ahogy a mentősök becipelték a lányt egy mentőautó hátuljába, az egyik róla készült fotón látható, amint a peace jelet mutat a kamerába, ami arra utal, hogy sérülései ellenére azért jó hangulatban volt.

A kerítés nyársalt fel egy fiatal lányt London szívében a Hyde Parkban több arra járó szeme láttára 5

A londoni mentőszolgálat szóvivője azt mondta: „A Bayswater Road mellett a Hyde Parkban történt incidens miatt hívtak bennünket a helyszínre. Egy mentőautót küldtünk oda. Ott elláttunk egy tinédzsert, majd elvittük egy traumatológiai központba.”

A londoni tűzoltóság szóvivője így nyilatkozott: „Bennünket is kihívtak a segélyszolgálat munkatársainak támogatására a kensingtoni Broad Walkon történt incidens miatt. Embereink speciális vágóeszközzel szabadították ki a bajba jutott fiatal lányt. A londoni mentőszolgálat munkatársai ezt követően kórházba szállították. A riasztás 19.37-kor futott be, és az incidens 20.39-re szerencsésen megoldódott.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után