A fél ország erre a férfira vadászik, miután savval locsolt le embereket Londonban, összesen 12 ember sérült meg 1

Az elkövető egy anyát és két gyerekét támadta meg Londonban. A férfi először megpróbálta elütni a nőt, majd savval öntötte arcon. Az eset szerdán, helyi idő szerint este fél nyolckor történt a Lessar Avenue-n, a londoni Clapham déli részén.

A fél ország erre a férfira vadászik, miután savval locsolt le embereket Londonban, összesen 12 ember sérült meg 3

A helyszínre érkező mentőcsapatokat egy “vegyi incidenshez” riasztották, és érkezésüket követően sürgősségi ellátásban részesítették a nőt és két gyerekét. A gyanúsított a támadás után elmenekült a helyszínről, és azóta sem sikerült kézre keríteni.

A mentőszolgálat szóvivője azt mondta, összesen kilenc embert kezeltek a helyszínen, ebből ötöt egy traumaközpontba szállítottak. További három ember pedig egy helyi kórházba került. A rendőrség szóvivője azt mondta, hogy az anyagról azt feltételezik, hogy “maró hatású”, de a vizsgálatok még folyamatban vannak.

A fél ország erre a férfira vadászik, miután savval locsolt le embereket Londonban, összesen 12 ember sérült meg 4

Abdul Shokoor Ezedi, 35 éves, Newcastle környékéről, még mindig szökésben van, miután egy lányt és édesanyját életveszélyesen megsebesített. A Scotland Yard egy órával később közzétett egy CCTV-képet utolsó ismert tartózkodási helyéről, amely egy észak-londoni Tescó volt. Azon látható, hogy súlyos égési sérülései vannak az arca jobb oldalán.

Úgy tudni, hogy Ezedit, aki állítólag Afganisztánból származik, 2018-ban szexuális bűncselekmény miatt ítélték el, és felfüggesztett börtönbüntetést kapott a Newcastle-i Koronabíróságon. Két sikertelen kísérlet után kapott menedékjogot, miután állítólag 2016-ban egy teherautó belsejében elrejtőzve jutott be az Egyesült Királyságba. A jelentések szerint az országban maradhatott, miután egy pap megerősítette, hogy áttért a keresztény hitre.

Robert Jenrick volt bevándorlási miniszter felszólította James Cleverly belügyminisztert, hogy végezzen „részletes elemzést” arról, hogy Ezedi hogyan maradhatott az Egyesült Királyságban.

Ezedi állítólag megpróbált elhajtani a támadás után a helyszínről, de nekiütközött egy álló járműnek, így gyalog menekült el. A helyszínre a Fővárosi Rendőrséget is kihívták, és összesen 12-en, köztük öt rendőr sérült meg az incidens során.

A Scotland Yard szerint a 31 éves nőnek és a három éves lánynak életveszélyes és egész további életükre kiható sérülései vannak. Az egyik gyereket a támadás közben kirángatta az autójukból, és többször földhöz vágta. Négy szemtanú, akik odarohantak segíteni, és öt rendőr is megsérült, a férfit pedig még mindig nem kapták el és nagy erőkkel keresik.

A fél ország erre a férfira vadászik, miután savval locsolt le embereket Londonban, összesen 12 ember sérült meg 5

Időközben új CCTV felvételeket tettek közzé a 35 éves Abdul Ezediről, amely alapján az utolsó ismert tartózkodási helye a King’s Cross metróállomás volt szerdán 21 órakor. A rendőrség figyelmeztetett mindenkit, hogy ne próbálják meg megközelíteni a férfit, ha látják, hanem azonnal hívják a rendőrséget.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után