Egy családapa súlyos sérüléseket szenvedett, miután egy sportautó becsapódott a nappalijukba, aztán kigyulladt.

A férfi otthon volt feleségével és kicsi gyerekével, mikor a Golf R – a sima verzió egy gyorsabb, felturbózott változata – becsapódott a házuk oldalába, egyenesen a nappalijukba Yorkban tegnapelőtt hajnalban. A helyszínen készült képeken látszik, hogy az autó teljes hosszával már a lakásban állt meg, miután óriási lyukat ütött a falba, és kigyulladt.

A nappaliban a becsapódáskor az apuka tartózkodott, és a baleset után súlyos lábsérüléssel kellett a kórházba szállítani a yorkshire-i rendőrség szerint.

A feleségét és a gyerekét sérülés nélkül kimenekítették az égő autó mellől. Az autóban hárman ültek, mindegyiküket fejsérülésekkel kellett kórházba vinni. A tüzet három mentőautó csapata igyekezett megfékezni.

A rendőröket hajnal 2 előtt hívták ki, és végül letartóztattak egy húszas éveiben járó férfit, aki az autót vezette. Egyelőre még őt is kórházban kezelik kisebb fejsérülésekkel. Az autót vasárnap végig igyekeztek eltávolítani a házból, miután felmérték, hogy nem omlik-e majd össze az épület a szerkezetében esett sérülések miatt.

Azt egyelőre igyekeznek megállapítani, hogy mitől tért le az autó az útról, és csapódott bele a házba. A rendőrség igyekszik minél több szemtanút találni, hogy rekonstruálni tudják az eseményeket.   Forrás Hirdetőknek: [email protected]