A család kutyája mentett meg egy 2 éves kislányt, amikor 2 férfi megpróbálta elrabolni Dél-Angliában 1

Hajtóvadászat indult az elkövetők után, miután két férfi megpróbált elrabolni egy kisgyermeket, de óriási szerencséjére egy kutya megérezte a bajt és a kisgyermek segítségére sietett.

A család kutyája mentett meg egy 2 éves kislányt, amikor 2 férfi megpróbálta elrabolni Dél-Angliában 3

Az elrablási kísérlet a hampshire-i Ringwoodban történt, szerdán a délelőtti órák folyamán nem sokkal 10.40 után. Egy nőt és kétéves kislányát felkeresett két férfi, akik érdeklődést mutattak a kutyája iránt.

A nő elmondása szerint az egyik férfi egyik pillanatról a másikra, hirtelen felkapta a lányát, és egy közeli lakótelep felé kezdett rohanni vele. Ám a család egyik kutyája a férfi után rohant és megharapta a lábát, így a fickó kénytelen volt elengedni a gyereket, hogy menekülni tudjon.

A hampshire-i rendőrség közölte, hogy a lányt és édesanyját most szakértők támogatják az incidenst követően, hogy segítsenek nekik a történtek feldolgozásában, a rendőrök pedig megpróbálják összerakni, hogy mi és hogyan is történt pontosan.

A két férfiről eddig annyit lehet tudni, hogy fehérek, és nagy valószínűséggel a harmincas éveik végén jártak, és körülbelül 170 cm magasak lehettek. Amit még tudni lehet, hogy a támadás idején sapka volt rajtuk – egyikük világoskék farmert, a másik sötét farmert viselt.

Janine Bradley nyomozófelügyelő azt mondta: „Teljesen megértjük, hogy ez az incidens jelentős hatással lesz a közösségre, és szeretnénk megnyugtatni a környéken lakókat, hogy nagyon komolyan vesszük ezt az emberrablási kísérletet. Embereink kiterjedt vizsgálatokat végeznek a környéken – kikérdezik a környéken lakókat és elemzik a CCTV kamerafelvételeket, és folyamatosan járőrözni fognak a környéken a közösség megnyugtatása érdekében.”

„Ez egy lakónegyedben történt, fényes nappal, és most arra kérünk mindenkit, aki látta vagy hallotta a történteket, hogy mielőbb jelentkezzen. Talán ismer valakit, akit nemrég megharapott egy kutya a lábán… Bármilyen apróságnak vagy jelentéktelennek vélt információ segítheti a folyamatban lévő nyomozásunkat, és segíthet az elkövetők kézrekerítéséen.”

„Hasonlóképpen arra szeretnénk kérni a helyi lakosokat, hogy tekintsenek át minden olyan CCTV vagy ajtócsengő kamerás felvételt, amely az incidens előtti, alatti vagy utáni pillanatokat örökítette meg, és vegyék fel velünk a kapcsolatot, ha bármi olyasmit találnak, ami segítheti a nyomozás menetét.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után