Megvertek, majd leszúrtak egy fiatal férfit a barátnője szeme láttára egy külvárosi utcában Észak-Finchley-ben.

stab1a

Az áldozatot egy férficsoport vette körül és késelte meg egy fákkal övezett sugárúton, North Finchley-ben, méghozzá, egy jó környéken, ahol a házak 1 millió fontért eladók. A barátai által Ali Nasronak nevezett férfit a barátnője tartotta a karjaiban, amikor az az út közepén haldoklott.

A szemtanúk, akik megpróbálták őt újraéleszteni, elmesélték, hogyan keveredett vitába egy férfivel 120 font miatt, mielőtt megérkezett egy autó, amiből három másik személy szállt ki és vette őt körül. Megverték, mielőtt mellkason szúrták a barátnője előtt, aki egy autóban ült és várt rá, amely csak néhány méterre parkolt az eset színhelyétől, a Woodside Grange Roadon.

stab1b

A 22 éves áldozatról úgy tudják, hogy az Északnyugat-Londonban lévő Hatch End-ben élt. A szemtanúk szerint, az utca egyik sikátorának a bejáratából tántorgott ki, mielőtt összeesett a parkolóban. A gyilkosság tegnap délután 2:40-kor történt, egy bölcsődével szemben.

Egy tanú szerint: „Hallani lehetett a kiabálást. Azt mondták, hogy „kellett, hogy adjál nekem 120 fontot”, „miért nem hoztad el a 120 fontomat?”.”

„Három férfi bukkant fel egy autóban és mindannyian beszálltak a vitába. Ekkor az egyikük mellkason szúrta őt. Kifutottam konyharuhákkal és megpróbáltam megmenteni őt azzal, hogy nyomást helyeztem a mellkasi sebére. Ekkorra már, a barátnője is kiszállt az autóból, mivel látta őt tántorogni, és csak sikított és sikított, azt ordítva, hogy Ali, szeretlek, szeretlek, Ali.”

„Ott imádkozott a földön mellette a Koránból, amíg a férfi hol magához tért, hol pedig újra elveszítette az eszméletét. Szörnyű volt. Az éjjel nem tudtam aludni, csak az arca volt előttem.”

Egy másik tanú a következőket mondta: „Egy másik férfivel keveredett vitába először, aztán megállt egy autó, benne 3 férfivel, akik nagyon idegesek lettek. Ő megpróbálta megvédeni magát, de összeverték és mellkason szúrták.”

Az egyik barátja ezt nyilatkozta: „Nem tudom elhinni, vele nőttem fel. Ott volt a barátnője, ez annyira rossz. Annyira rendes fiú volt, sosem viselt fegyvert.”

Az áldozat egy Audiban érkezett a helyszínre. Egy barát, aki szintén velük volt, segítségért telefonált, amikor az incidens kibontakozott. Az áldozat egyik barátja a Twitteren így fejezte ki a megdöbbentségét és az érzéseit az esettel kapcsolatban: „Wow, nyugodj békében, Ali Nasro. Elmentél, de sosem fogunk elfelejteni.”

A mentők küzdöttek az életéért, mielőtt beszállították őt egy londoni kórházba, ahol nem sokkal a megérkezése után megállapították a halál beálltát. Az egyik családtag tegnap este elment a helyszínre, hogy lerója tiszteletét néhány percig, aztán könnyek között távozott. A rendőrség Emberölési és Bűnügyi Parancsnoksága nyomoz az ügyben. Eddig nem történtek letartóztatások. Bárki, aki tud valamit az üggyel kapcsolatban, hívja a 101-et, vagy névtelenül a Crimestoppers-t a 0800 555 111-es telefonszámon.     Forrás: www.standard.co.uk

 [fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára