A bámészkodók közé csapódott agy autó Angliában: 11-en sérültek meg köztük többen súlyosan 1

Tizenegyen – közülük többen súlyosan – megsérültek, amikor egy jármű nekiütközött a bámészkodóknak egy autós találkozón. Letartóztattak egy tinédzsert, akit azzal gyanúsítanak, hogy súlyos sérülést okozott veszélyes vezetéssel a scunthorpe területén történt incidens során.

A bámészkodók közé csapódott agy autó Angliában: 11-en sérültek meg köztük többen súlyosan 3

Egy ipartelepen történt súlyos balesetről értesítették a rendőrséget szombat este. A rendőröknek azt mondták, hogy számos jármű vett részt egy autós találkozón, és azok közül az egyik a jelen lévő bámészkodók közé hajtott.

A Humberside-i rendőrség jelentése szerint összesen 11 ember sérült meg a flixborough-i ipartelepen történt incidens során. Négyen súlyosan megsérültek, egy ötödik személy pedig kritikus állapotban volt a baleset után. Mindannyian orvosi ellátásban részesültek, és bár állapotuk súlyos, a hírek szerint mindenkiét sikerült az orvosoknak stabilizálni – közölte a Humberside-i rendőrség.

John Rickells felügyelő a következőket mondta a történtek kapcsán: „Az esethez több különböző helyről is küldtek ki mentőket, és a sürgősségi szolgálat munkatársaival együttműködve segítettünk a sürgősségi elsősegélynyújtásban és megkezdtük az incidens körülményeinek feltárását is.”

A bámészkodók közé csapódott agy autó Angliában: 11-en sérültek meg köztük többen súlyosan 4

Elmondta továbbá, hogy egy 17 éves fiatalt letartóztattak a balesetet követően annak az alapos gyanújával, hogy veszélyes vezetéssel súlyos sérülést okozott több személynek.

“Jelenleg a nyomozás még nagyon korai szakaszában jár, és amint lehetőségünk lesz rá, további információkat teszünk majd közzé a történtekről” – tette hozzá Rickells. Elmondta ugyanakkor, hogy a rendőrségnek tudomása volt arról, hogy a mentők kiérkezése előtt többen is elhagyták a helyszínt, akik értékes szemtanúi lehettek az esetnek.

A bámészkodók közé csapódott agy autó Angliában: 11-en sérültek meg köztük többen súlyosan 5

Rickells arra kért mindenkit, akinek mobiltelefonnal vagy valamilyen kamerával készült felvétele van az érintett járművekről – mind az ütközés előtt, mind az ütközés pillanataiban –, hogy vegye fel a kapcsolatot a hatóságokkal, hogy a rendőrség kivizsgálhassa, hogy mi is történt pontosan. Arra kértek mindenkit, akinek van felvétele az estéről, hogy hívja a rendőrséget a 101-es telefonszámon minél hamarabb.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után