60 éves férfit késeltek meg London híres sétálóutcáján mindenki szeme láttára 1

Gyilkossággal vádoltak meg egy fiatal férfit, miután egy 60 éves bácsit halálra késeltek Oxford Circus-nél.

60 éves férfit késeltek meg London híres sétálóutcáján mindenki szeme láttára 3

A mindössze 25 esztendős, swanseai Tedi Fanta Hagos, aki jelenleg őrizetben van, ma kell, hogy először megjelenjen a Westminsteri bíróság színe előtt. Pénteken helyezték vád alá a férfit, miután a rendőrség gyilkossági ügyben vizsgálatot indított a végzetes kimenetelű esemény miatt.

Július 1-én, csütörtökön nem sokkal este 8 óra előtt riasztották a rendőröket a helyszínre, a London központjában található, Regent Street-hez, azon belül is közvetlenül az Oxford Circus melletti részhez, ahol egy férfit megkéseltek a nyílt utcán.

A rendőrség mellett a londoni mentőszolgálat és a londoni légi mentők is azonnal a helyszínre siettek, hogy megpróbálják megmenteni az idős férfi életét. Az áldozatot, akinek a nevét hivatalosan még nem tették közzé, szúrt sebbekkel a testén találták meg, és azonnal egy közeli kórházba szállították.

60 éves férfit késeltek meg London híres sétálóutcáján mindenki szeme láttára 4

Sajnos az orvosok azonban hiába követtek el mindent, hogy megmentsék az életét, a férfi nem sokkal a kórházba való megérkezését követően belehalt a sérüléseibe.

Az elhunyt közeli hozzátartozóit a hatóságok már értesítették. A boncolás pedig néhány nap múlva lesz esedékes, ami szintén segíthet a történtek elemzésében. A rendőrség arra kért mindenkit, aki látta az esetet, vagy bármilyen hasznos infóval rendelkezik az incidens kapcsán, hogy vegye fel a kapcsolatot a hatóságokkal.        Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után