£500,000-ot nyert egy kelet-európai származású pizzafutár Angliában 1

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ennek pizzafutár srácnak soha többé nem kell aggódnia a fizetése miatt, miután igen tetemes összeget nyert az egyik ismert nyereményjátékon.

£500,000-ot nyert egy kelet-európai származású pizzafutár Angliában 3

A 28 éves Marius Preda, aki feleségével és gyermekével a Staffordshire területén megtalálható Tamworthben él, éveket élt le úgy, hogy körülbelül 12 fontot keresett óránként a Papa John’s-nál. Most, miután a múlt hónapban megnyerte a Best of the Best (BOTB) nyereményjátékát, 500 000 fontot vihetett haza – körülbelül 200-szor annyit, mint amit Marius egy hónap alatt keresne.

„Kell egy kis idő, hogy átgondoljam ezt a dolgot, de valószínűleg veszünk egy új házat, és elmennénk nyaralni is végre.” – mondta, abban reménykedve, hogy visszamegy kicsit Romániába, ahonnan 2019-ben eljött, hogy az Egyesült Királyságban próbáljon szerencsét.

Marius azonban nem tervezi, hogy felmond és otthagyja a pizzafutár melóját, amivel körülbelül heti 480 fontot és évi 24 960 fontot keres, annak ellenére sem, hogy elég nagy mennyiségű pénz állt a házhoz. Sőt miután megtudta a hírt, másnap ugyanúgy bement dolgozni, mintha mi sem történt volna.

£500,000-ot nyert egy kelet-európai származású pizzafutár Angliában 4

„Rettenetesen örülök, hogy nyertem, és majd kibújok a bőrömből.” – tette hozzá. “Ennyi pénz megnyerése megváltoztatja az ember életet, és időbe telik, míg felfogom.”

A most Marius bankszámláján lévő félmillió font volt a BOTB által valaha kifizetett legnagyobb pénznyeremény, ahol a fogadóknak egyetlen kérdésre kell csupán helyesen válaszolniuk ahhoz,  hogy esélyük legyen megnyerni a fődíjat.

A BOTB szóvivője így nyilatkozott: „Marius, aki körülbelül négy éve pizzafutárként dolgozik, másnap úgy ment be a munkahelyére, mintha nem is nyert volna egy petákot sem. Azt tervezi, hogy a pénzt új házra költi magának és családjának.”

Christian Williams, a BOTB műsorvezetője így nyilatkozott: „Gratulálunk Mariusnak, hogy megnyerte ezt a csodálatos pénzdíjat a valaha volt legnagyobb összeget a nyereményjátékunkon. Mindig új módszereket keresünk, hogy lehetőséget adjunk az embereknek, hogy fantasztikus nyereményeket vihessenek haza, és nagyszerű volt látni, hogy megleptük Mariust és mennyire örült. Tudom, milyen nehéz sok embernek jelenleg, és 500 000 font az egész életünket megváltoztató pénzösszeg. Ez a legnagyobb borravaló, amit egy pizzafutár valaha kapott.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után