5 órát késett az egyik angliai repülőjárat, mert a kapitányt megcsípte egy szúnyog – az utasok teljesen kiakadtak 1

Az Easyjet egyik angliai járatának utasai elpanaszolták, hogy öt óra késést kellett végigszenvedniük, miután a pilóta elrendelte a gép teljes kitisztítását, mert megcsípte egy szúnyog.

5 órát késett az egyik angliai repülőjárat, mert a kapitányt megcsípte egy szúnyog – az utasok teljesen kiakadtak 3

Az Amszterdamból Manchesterbe tartó járat az aszfalton rekedt, miután állítólag a „gonosz kis vérszívók” megszállták a gépet. A járaton utazók között volt Rachel Green állatorvos is, aki ezt mondta a The Sun napilapnak:

„A kiírt indulási idő folyamatosan változott és egyre jobban kitolódott. Végül a pilóta kijött, és közölte velünk, hogy a pilótafülkében megcsípte egy szúnyog, ezért azt akarta, hogy az egész gépet alaposan kitisztítsák, szimplán abból az okból kifolyólag, hogy hátha ennél több szúnyog is rejtőzik még a gép belsejében.”

Az alapból mindössze egy órás útját a szóban forgó járatnak szeptember 25-én 17:05-kor kellett volna megkezdenie a Schiphol repülőtérről. A gonosz kis vérszívók „állítólagos invázióját” követően azonban az utasok így csak a tervezettnél sokkal később, este 22.30-kor érkeztek vissza Manchesterbe.

A légitársaság később megerősítette, hogy a késésnek egy „rovarinvázió” volt az oka, de ennek ellenére csak egy igen csekély, 3,90 font értékű ételutalványt ajánlottak fel az utasoknak kárpótlásul.

„Ennyi erővel akár küldhettek volna értünk egy másik gépet is” – mondta a dühös Rachel az ismert napilapnak.

Az EasyJet szóvivője a történtekre reagálva következőket mondta: „Egy dolgot fontos, hogy tisztázzunk, méghozzá azt, hogy a járat személyzete végig ura volt a helyzetnek, egy pillanatig sem volt kétséges, hogy a járat útjára tud-e indulni, és a kapitány döntött úgy, hogy a problémát először meg kell oldani és csak azt követően szállhat fel a gép.”

“Ügyfeleink és személyzetünk biztonsága és jóléte az easyJet legfontosabb prioritása, de ettől függetlenül természetesen szeretnénk elnézést kérni az ügyfelektől az okozott kellemetlenségekért.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után