4 éves kisfiút késeltek halálra Londonban 1

Gyilkossági ügyben nyomozás indult, miután egy négyéves kisfiút halálra késeltek egy londoni ingatlanban. Szerda este hívták ki a rendőrséget a Hackney területén található Montague Roadon lévő címre.

4 éves kisfiút késeltek halálra Londonban 3

A rendőrök és a londoni mentőszolgálat több egysége is kiment az incidens helyszínére, és a címen található ingatlanban találtak egy mindössze négyéves kisfiút, aki kés által okozott sérüléseket szenvedett. Azonnal kórházba szállították, de nem sokkal később belehalt a sérüléseibe.

Legközelebbi rokonait már tájékoztatták a történtekről, és most speciálisan képzett szakemberek támogatják őket a történtek feldolgozásában. A támadás után nyomozás indult egy 41 éves nő ellen, akit a kisfiú ismert, de egyelőre nem tették közzé, hogy rokoni kapcsolatban álltak-e egymással. Őt a helyszínen letartóztatták gyilkosság elkövetésének gyanúja miatt. A nő továbbra is őrizetben marad.

James Conway nyomozó főfelügyelő, aki Hackney és Tower Hamlets rendőrségét vezeti, azt mondta: „Ez egy rendkívül lehangoló esemény, amely érthető módon sokkoló hatással lesz a helyi közösségre és a környéken tartózkodók számára. Partnereinkkel, köztük a Hackney Councillal és az iskolai közösséggel együttműködve biztosítjuk a támogatást azoknak, akiknek szükségük van rá.”

4 éves kisfiút késeltek halálra Londonban 4

„A gyilkossági csoportunk szakértői folytatják a nyomozást, és továbbra is azon dolgoznak, hogy feltárják a kisgyermek halálának körülményeit és az ahhoz vezető események sorát. Ez az incidens az otthonon belül történt, és bár nem jelent nagyobb közbiztonsági kockázatot, több nagyobb rendőri jelenlét lesz tapasztalható a környéken, mivel tudjuk, hogy ez az eset hatással lesz a közösségre.”

Tovább nőtt a késes támadások száma Londonban, az Országos Statisztikai Hivatal adatai szerint 2022/23-ban 12 786 késes bűncselekmény történt, szemben az előző évi 11 031-gyel. A közelmúlt nagyobb horderejű esetei közé tartozik Elianne Andam halálra késése, akit szeptemberben Croydonban iskolába menet támadtak meg. Ő volt a 15. tinédzser, aki 2023-ban meghalt a fővárosban.

4 éves kisfiút késeltek halálra Londonban 5

Az Eastenders egykori sztárja, Brooke Kinsella, akinek bátyját, Bent 2008-ban meggyilkolták, az Independentnek akkor azt mondta: „A késes bűnözés nem elszigetelt probléma elszigetelt megoldásokkal. Mélyebb társadalmi problémák jele; egymást követő kormányok kudarca.”

„Bent 15 évvel ezelőtt meggyilkolták, és ennyi idő alatt sem láttam érdemi változást. Megszakad a szívem, amikor arról hallok, hogy egy újabb élet veszett oda, egy másik család szakadt szét és egy újabb közösség hullik szét.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után