£300,000-ot talált egy busz ülésén hagyva egy egyszerű takarító Londonban 1

Mindenki szeretne nyerni a lottón egyszer az életben, azonban vannak olyan szerencsés emberek, akiknek még ennyi erőfeszítést sem kell tenniük, hogy hatalmas pénzösszeg birtokába jussanak. Vannak ugyanis olyan mázlisták, akik csak leülnek a buszon Londonban, és találnak egy borítékot, benne 300 ezer fonttal.

Egy elképesztő szerencsés takarítóval ugyanis pontosan ez történt meg nem olyan régen a brit fővárosban. Életek legszerencsésebb napja is ugyanúgy indult, mint az összes többi, annyi eltéréssel, hogy egyik pillanatról a másikra a kezében tartotta 25 évnyi fizetését egy összegben.

£300,000-ot talált egy busz ülésén hagyva egy egyszerű takarító Londonban 3

Az illetőről, aki külön kérte, hogy a nevét ne említsék meg, annyit lehet csak tudni, hogy a Cordant Cleaners nevű cégnél dolgozik egyszerű takarítóként. Ami azonban még elképesztőbb, az az, hogy a pénzt, annak megtalálása után nem tartotta meg, hanem besétált vele a Metropolitan Police egyik kapitányságára, és nemes egyszerűséggel átadta a rendőrségnek.

Úgy tűnik egy rettentően figyelmetlen, és felelőtlen utas csak úgy ott hagyta a buszon a hatalmas összeget egy barna nagyméretű borítékban elhelyezve, amit ezt követően a jármű rutinszerű takarítása során fedezett fel a takarítócég mérhetetlenül becsületes alkalmazottja. Ráadásul arról nem is beszélve, hogy egy ekkora összeg megtalálásával rengeteg embernek egy álma válna valóra, főleg ha azt vesszük alapul, hogy az esetek 99%-ában milyen dolgokat találnak a buszokat takarító alkalmazottak.

Az említett takarító cégnél dolgozó alkalmazottak elmesélték, hogy óriási pénzösszeg helyett miket szoktak találni és egyik dolog sem olyan, amire szívesebben bukkanna az ember a buszon ezek közül, mint £300,000. Csak hogy néhányat megemlítsünk az „izgalmasabb” talált tárgyak közül, szegény takarítók sztorijai közt előkerültek szexuális segédeszközök, szaros pelenka, használt tampon, de még műfogsor is. Ja és természetesen a hányásokról és adott esetben az ürülékről, (mert, hogy vannak, akik a buszon sz***nak) ne is beszéljünk.

£300,000-ot talált egy busz ülésén hagyva egy egyszerű takarító Londonban 4

„Rengetegszer hallok elképesztő sztorikat az alkalmazottainktól, hogy milyen dolgokat találnak a munkájuk során, és hogy milyen undorító dolgokat kell eltávolítaniuk a járművekről. Minden elismerésem és tiszteletem, hogy mindezekről még viccelődve tudnak sztorizni utána. Szerencsére a nálunk dolgozók mindennel fel vannak szerelve, hogy az ilyen mindenféle undorító dolgokat szakszerűen tudják eltávolítani a londoni emeletes buszokról.”

„Mindazoknak a tüneményes utasoknak pedig, akik előszeretettel köpködik ki a műfogsorukat, vagy hányják és szarják össze a tömegközlekedési eszközöket, azt szeretném üzenni, hogy ne felejtsék el az összes ’csomagjukat’ magukkal vinni, amikor leszállnak.” – nyilatkozta a téma kapcsán a cég vezetője, Guy Pakenham.

Arról egyelőre nincs pontos információ, hogy a pénzösszeg eltűnését bejelentette-e bárki is. Kíváncsian várjuk a kommenteket, vajon ki hogyan reagált volna ilyen szituációban, amikor ekkora összeget talál egy buszon teljesen váratlanul…     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után