Rengeteg pénzt érő ékszert lopott egy kelet-európai származású szobalány egy londoni hotelből – nemzetközi hajtóvadászat indult 1

Egy nagy valószínűséggel román származású szobalányt nagy erőkkel keres a rendőrség, miután 350 000 font (durván 153 millió forint) értékű ékszert lopott el egy londoni szállodából.

Rengeteg pénzt érő ékszert lopott egy kelet-európai származású szobalány egy londoni hotelből – nemzetközi hajtóvadászat indult 3

A brit rendőrség most igyekszik minél előbb a 28 éves Marinela Manolesu nyomára bukkanni, miután a hölgy a drágaköveket és ékszereket tartalmazó bőröndöt sikeresen meglovasította egy Knightsbidge-i szállodából, ahol szobalányként dolgozott.

A Scotland Yard azóta már riasztotta a romániai hatóságokat is, mivel Manolesu vélhetően néhány nappal a múlt havi lopás után felszállt egy repülőjáratra, és átrepült Romániába. Hogy onnan ment-e tovább, vagy ott bújt-e el azt egyelőre nem lehet pontosan tudni.

A rendőrség szóvivője arra kért mindenkit, hogy amennyiben bármilyen információval rendelkezik a hollétéről, azonnal jelentkezzen a rendőrségen.

A Scotland Yard szóvivője a következőket nyilatkozta a történtek kapcsán: „A rendőrség most a lakosság segítségét is kéri egy nő felkutatásában, miután ékszereket loptak el egy London központjában lévő szállodából.”

„Marinela Manolesut nagy erőkkel keressük, miután október 8-án vasárnap elloptak egy bőröndöt, amelyben körülbelül 350 000 font értékű ékszer volt. A 28 éves feltételezett elkövető szobalányként dolgozott a Knightsbridge-i szállodában. Az eddig tudomásunkra jutott információk alapján valószínűsíthető, hogy elhagyta az Egyesült Királyságot, és október 15-én, vasárnap Romániába utazott.”

A brit rendőrség szóvivője azt is elmondta, hogy már felvették a kapcsolatot az ügy kapcsán a román hatóságokkal is.

A rendőrség most azt kéri, hogy bárki, aki hasznos információval rendelkezik Marinela hollétével vagy az ellopott bőrönddel kapcsolatban, hívja a rendőrséget, vagy amennyiben név nélkül szeretne segíteni a hatóságoknak, hívja a Crimestoppers-t a 0800 555 111-es telefonszámon.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után