24 millió font értékű drogszállítmányt találtak narancsok és takarmány közé rejtve Angliában 1

A kábítószercsempészeknek narancsokkal és takarmánnyal teli ládákba rejtve hatalmas mennyiségű kokaint sikerült a szigetországba juttatniuk.

24 millió font értékű drogszállítmányt találtak narancsok és takarmány közé rejtve Angliában 3

A nagy tisztaságú kábítószer milliókat ért volna az utcákon értékesítve, de szerencsére még az előtt leleplezték a szállítmányt, hogy a feketepiacra kikerült volna. A rendőrök a nagy mennyiségű A osztályú kábítószerre, egy somerseti farmon bukkantak rá miután Columbiából sikeresen behozták azt Nagy-Britanniába.

A konténerek a London Gateway Porton keresztül érkeztek be az országba, és a rendőrség ezt követően nyomon követte, hogy hova szállították azokat. Csaknem 190 kiló kokaint találtak a Bridgwater közelében lévő konténerekben, takarosan elcsomagolva, és takarmány közé rejtve.

Nem sokkal korábban a rendőrség hét razziát hajtott végre nyugat-londoni ingatlanokon, és ezek folyamán négy férfit letartóztattak. A folyamat során összesen további 49 kiló kokaint fedeztek fel narancsos ládák közé rejtve, amely a nyomozók szerint Dél-Afrikából érkezett, méghozzá Felixstowe kikötőjén keresztül.

Egy Ealing területén, Southallból származó férfit az A osztályú kábítószerek behozatalára irányuló összeesküvéssel vádoltak meg, és őt is előzetes letartóztatásba helyezték. Három másik nyugat-londoni férfit, akik 31, 51 és 60 évesek, szabadon engedtek, amíg a nyomozás folyik.

24 millió font értékű drogszállítmányt találtak narancsok és takarmány közé rejtve Angliában 4

A nyomozást a Délnyugati Regionális Szervezett Bűnözés Elleni Osztály (SWROCU) vezette, a Fővárosi Rendőrség, a UK Border Force, a HMRC és az NCA támogatásával.

Paul Fisher, a SWROCU munkatársa a következőket mondta: „Vizsgálatunk megakadályozta, hogy hatalmas mennyiségű, nagy tisztaságú A osztályú kábítószer kerüljön az utcáinkra, csökkentve ezzel a közösségek számára okozott fenyegetést és az ezeket importáló és szállító szervezett bűnözők nyereségét. A nemzeti ROCU hálózat továbbra is fáradhatatlanul dolgozik a rendőrséggel karöltve az Egyesült Királyság határainak biztonsága és integritásának védelme érdekében.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után