2000 új alkalmazottat keres az ismert szupermarket lánc Angliában egészen £61,000-os fizetésig 1

Az Aldi, mint nem rég kiderült, rengeteg új alkalmazottat keres Angliában, azon belül is elsősorban Londonban és környékén. A tervek szerint összesen 365 dolgozót akarnak felvenni a brit fővárosban különböző munkakörökre még Karácsony előtt, és lesznek olyan pozíciók is, amelyekért 61 ezer fontos éves fizetést ajánlanak.

2000 új alkalmazottat keres az ismert szupermarket lánc Angliában egészen £61,000-os fizetésig 3

Az Aldi és a Lidl is terjeszkedni akarnak a szigetország területén, ami az új munkahelyek tekintetében kecsegtető lehet sok munkát kereső embernek Angliában. Az Aldi vezetősége hétfőn közölte, hogy 2021 hátralevő részében hetente legalább egy üzlet megnyitását tervezik, és a következő négy hónapban több mint 2000 új munkahelyet akarnak teremteni.

Új üzletek nyitnak hamarosan Londonban és az ország más városaiban, köztük például Swansea és Canterbury területén is. Az üzletlánc a Croydon, a Tooting és a Kingston-Upon-Thames területén levő üzletekbe már most is keres alkalmazottakat.

Az Aldi “mindenféle szintű tapasztalattal rendelkező embereket” keres Londonban teljes és részmunkaidős szerepkörök betöltésére egyaránt, a tanulószerződéses gyakorlatoktól a boltvezetőkig és takarítókig. A magasabb beosztású pozíciók betöltői akár 61 ezer font fizetésre is számíthatnak – mondta a cég egyik szóvivője.

Kelly Stokes, az Aldi UK munkaerő-felvételi igazgatója elmondta: „Ahogy tovább növekszünk, ambiciózus és szorgalmas személyeket keresünk csapatunkba a londoni üzleteinkben.”

Az Aldi bolti asszisztensei jelenleg országosan akár 10,57 fontot, az M25 -ösön belül (vagyis Londonban és környékén) pedig 11,32 fontot kereshetnek óránként. A szupermarket fizeti a szüneteket is.

A Lidl ezzel párhuzamosan júniusban szintén közzétett egy hosszú listát, amely szerint 2021 -ben 50 új üzlet megnyitását tervezi, amivel szintén durván 2000 munkahelyet teremt. A Lidl összesen 140 üzlet megnyitását tervezi az Egyesült Királyságban 2023 végéig.        Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után