£2-ért fogja valaki megnyerni a közel £1000,000-ot érő angliai villát és akárki részt vehet 1

Egy férfi úgy döntött, hogy sorsolásra bocsájtja £845,000 értékű, hat hálószobás házát – csupán £2-ért lehet hozzá szelvényt venni, mert az eredeti áron már jó ideje senki nem akarja megvenni.

£2-ért fogja valaki megnyerni a közel £1000,000-ot érő angliai villát és akárki részt vehet 3

A Grade II kategóriás háznak saját moziterme is van, körülötte hatalmas kert terül el, és bőven van hely az autógyűjteménynek is. Dunstan Low már egy ideje próbálja eladni a teljesen felújított lancashire-i házat, amit még 2011-ben vett £435,000-ért. Azt mondja, a ház nettó mérete, és a Grade II besorolása elijeszti a potenciális vevőket.

„Körülbelül 12 hónapot töltöttünk el a felújításával, mert már kezdett teljesen tönkre menni. Végig mentünk az egészen házon, és pontosan úgy renováltuk, ahogy eredetileg is kinézett” – mondta a tulajdonos. De miután Low internetes üzlete elkezdett pénzt veszíteni, már nehezebb volt fenntartani a házat, ezért el szerette volna adni. És annak ellenére, hogy két éve kint van a hirdetése az ingatlanpiacon, még a mai napig nem sikerült új gazdát találni hozzá.

£2-ért fogja valaki megnyerni a közel £1000,000-ot érő angliai villát és akárki részt vehet 4

„Mikor először mondtam a barátaimnak, hogy sorsolásra bocsájtom a házat, mindenki azt mondta, hogy bolond vagyok, miért csinálnám ezt? De az a helyzet, hogy annyi ember küszködik az életben, és jó látni, hogy végre valaki tesz valamit ellene.”

£2-ért fogja valaki megnyerni a közel £1000,000-ot érő angliai villát és akárki részt vehet 5

Low jelenleg Mellor Manorban lakik a feleségével, Natashával, és két gyerekükkel, a 16 éves Dylannel és az öt éves Ozzy-val. Van még egy kellemetlensége a háznak és a birtoknak – Low havonta 2000 fontot csenget ki csak a fenntartására.

£2-ért fogja valaki megnyerni a közel £1000,000-ot érő angliai villát és akárki részt vehet 6

Most azt szeretné, ha minél több emberhez eljutna a hír, hogy minél többen vegyenek részt a sorsoláson, amihez mindössze egy 2 fontos szelvényt kell venni az augusztus elseji határidő előtt. Már sajnos eléggé lecsökkent az egy főre eső nyerési valószínűség, ugyanis eddig több, mint 186 000 ember vett sorszámot a sorsolásra. A család célja, hogy elérjék az 500 000 eladott szelvényt, ebben az esetben ugyanis szeretnének felajánlani az összegből 25 000 fontot a St John’s Hospice jótékonysági szervezetnek is.     Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után