£18-ért árul fadarabokat egy bolt Londonban, és komolyan gondolják!!!!! 1

Észak-London egyik népszerű virágárusa elkezdett fadarabokat árusítani darabonként akár £18-ért – annak ellenére, hogy csupán méterekre van egy parktól.

stokeysticksa

Jeremy Vine osztotta meg a képet Twitteren – látható jó néhány bot, és üres üvegek a Botanique polcain, ezzel széleskörű vidámságot és döbbenetet okozva az oldalon. A stroke newingtoni Church streeten található a hely, ahol az utca végén ott a Clissord Park. Az egyik vásárló azt mondta, „Az árak 12 és 18 font között vannak, és egyébként dekoratívak. Minden más ára elég átlagos itt Stroke Newingtonban.”

stokeysticksb

Az eredeti képet Debora Robertson készítette, aki ezt írta a tweet mellé: „Van egy új bolt Stroke Newingtonban, ahol botokat árulnak, mert miért ne. Akiket esetleg érdekel, már 12 fontért is vehet egy fadarabot. Amennyire én tudom egyelőre, nincs varázserejük. Egyébként a botok mellett még sok nagyon szép dolguk van.”

„Az úriasodás kiteljesedett.” – írta erre valaki. „Néha úgy érzem, Stokey már olyan lett, mint egy klisés komédiavázlat” – tette hozzá egy másik tweetelő.

c7okorrw0aethg8

Andrea Norrington pedig kitett egy képet egy kutya által megrágott botról, és kijelentette, hogy „úgy tűnik, a kutya most rágott meg egy legalább 10 fontot érő botot” „A hipsterek bármit megvesznek, amíg az drága és elvont” – viccelődött valaki más.” Kevin Liddy ironikusan hozzáfűzte: „Nahát, a középső bot pont az a méret, amit kerestem ezer éve! Köszi az infót!”

c7ofd9ow0aaww-h

De a Botanique dolgozója azt mondta, a botok igenis megérik a pénzt, és például az elégedett botvásárlóik között van Fleur Britten szerző és újságíró is. „Ezek nem csak botok. Még a kutyáink, akiket beviszünk a boltba is tudják, hogy ezekhez nem szabad hozzányúlni. Nagyon jól néznek ki például a falra applikálva, ha érdekelnek az ilyen dolgok, nekem is van otthon pár. Az Exmouth Marketnél található boltunkban is volt pár kiállításra, és nagyon szépen elfogyott mind. Sajnos a Stroke Newingtonban található üzletünkben még nem tudtuk bemutatni, hogyan is lehet használni ezeket.”

Tavaly a Muswell Hill lakberendezési bolton viccelődtek rengeteget, akik festett fatörzseket árultak 10 fontért. Egyébként ha valaki kettőt vesz, 15 fontért viheti a botokat, ha pedig az egész kupacot viszi, csupán 50 fontot kell fizetnie.     Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után