17 éves tinédzsert szurkáltak halálra egy forgalmas londoni metrómegálló előtt 1

Egy fiatal srácot késeltek halálra az igen forgalmas Clapham South metróállomás bejáratánál, a brit főváros délnyugati részén.

17 éves tinédzsert szurkáltak halálra egy forgalmas londoni metrómegálló előtt 3

Az alig 17 esztendős tinédzsert a helyszínre kiérkező mentők és rendőrök súlyos sérülésekkel találták meg a Clapham South megálló előtt. Az incidens a pénteki nap folyamán történt, a rendőrök valamikor 16:30 körül érkeztek meg a helyszínre.

A Scotland Yard szóvivője azt nyilatkozta, hogy a megállóhoz érkezve a fiatalt súlyos szúrt sebbel találták meg. A kiérkező mentők azonnal egy közeli kórházba siettek a sráccal, azonban sajnos az életét már nem tudták megmenteni. Nem sokkal később belehalt a sérüléseibe.

17 éves tinédzsert szurkáltak halálra egy forgalmas londoni metrómegálló előtt 4

Egy szemtanú, aki név nélkül akart nyilatkozni, azt mondta, hogy egy csapat fiatal támadta meg az áldozatot, és hogy igen nagy volt a kiabálás, és az egyiknél volt egy elég nagy kés. Azt is elmondta, hogy a környék igen zajos egyébként is délutánonként, mivel rengeteg a diák, akik a Saint Francis Xavier College-ból ilyenkor mennek haza a diákok.

A közösségi oldalakon is keringő képeken látszik, ahogy a rendőrség a környéket elkerítette, és több mentőautó is a helyszín mellett parkol. A rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy az elkövetőt egyelőre nem sikerült kézre keríteni.

17 éves tinédzsert szurkáltak halálra egy forgalmas londoni metrómegálló előtt 5

A legszomorúbb, hogy az elmúlt 24 órában ő már a második halálos áldozat, aki egy késes támadásban vesztette el az életét. Jai Sewell, aki csak 15 éves volt, otthonától alig 100 méterre vesztette életét. Őt egy gyorsétterem előtt késelték halálra, Bellingham területén, London déli felén.

Igen szomorú statisztikai adat, de csak 2018-ban eddig már 21 tinédzsert gyilkoltak meg London területén. Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás 

Megosztás