£150,000-ot érő posztert szakított el élő adásban „véletlenül” a műsorvezető  1

A Good Morning Britain időjósa, Laura Tobin kollégáinak a szavuk is elakadt, amikor a műsorvezető véletlenül elszakított egy £150,000-ot érő szuperhős posztert.

gmb

Tobin fehér kesztyűben mutatta be a The Replicator c. képet a nézőknek, amikor megtörtént a „baleset”. A szerkesztő, Richard Arnold idegesnek tűnt, amikor a műsorvezető a műalkotást kezelte a bemutatáskor.

Azonban, amikor Tobin megpróbálta megfordítani a posztert, az keresztülszakadt középen. Arnold a sokk közepette, a kezével a szájához kapott, mielőtt ezt kérdezte: „Ugye, rendbe tudjuk ezt hozni?”

A hírbemondó, Charlotte Hawkins felsikoltott és ezt mondta: „Kérlek, mondjátok, hogy ez csak egy vicc.”

Ranvir Singh azzal próbálta megnyugtatni Tobint, hogy talán van biztosítás a képre. Miután megállt a levegő a stúdióban és beraktak egy reklámblokkot, Tobin elárulta, hogy ez egy átverés volt, hogy ugrassa a kollégáit. Ugyanis, a poszter nem egy ritka műalkotás és a The Replicator szuperhős soha sem létezett a képregény írás történetében.

Hogy pontosan hogyan is történt az eset, azt itt nézhetitek meg:

Forrás: www.standard.co.uk

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után