Egy olasz nemzetiségű színésznő a Dél-Londonban található házában 0 fontos bérleti díjért ad ki egy szobát, amiért csak annyit kér cserébe, hogy foglalkozz a háziállataival.

kiado szoba london hunglia

Elena Valdameri a héten rakott ki egy hirdetést a Spareroom oldalára, mely szerint egy figyelmes, barátságos, érett és kiegyensúlyozott hölgyet keres, aki beköltözne otthonába a Grove Park-nál. Az 52 éves színésznő, aki egyébként épp válik, azóta keres lakótársat, hogy az előzőről kiderült, hogy allergiás a háziállatok legtöbbjére.

Amit kér, az mindössze £60 a rezsibe, hogy segíts néha a takarításban neki, és ami a legfontosabb, hogy segíts vigyázni a hat macskájára és két kutyájára.

„A segítségre nagyobb szükségem van, mint a pénzre. Persze nyílván pénzre mindenkinek szüksége van, de nekem azért kell a segítség, mert az előző lakótársam elköltözik. Van, hogy a munkám miatt akár 15 órákat is dolgozom és ilyenkor kevés időm marad az állatokra. Pont ezért lenne jó, ha ilyenkor valaki tudna vigyázni a kutyákra és a macskákra. A macskákra nem kell nagyon odafigyelni, de a kutyákat azért időnként ki kell vinni sétálni.”

Még 2013-ban hozta át a kis kedvenceit a színésznő Olaszországból Londonba. Ott egyébként nem kevesebb, mint 21 macskája volt. A 6 cica, név szerint Lola, Dolce, Gabbana, Grigia, Teresa és Stormy, mind 13 és 16 év közöttiek. A két kutya pedig, amikre vigyázni kellene még egy Rottweiler és egy Pyrenean Mastiff.

„Tudom, hogy sokan vannak, akiknek azért nincsenek házi állatai, mert nem engedhetik meg maguknak. Másoknak meg csak egy szobájuk van és ott nem tarthatnak kutyát vagy macskát. Arra gondoltam, hogy sok olyan ember van, aki szeretne házi állatokkal lakni, és így én megosztanám valakivel az enyémeket.”

Végül is a kutyák örülnek az extra szeretetnek, meg ölelgetésnek, Ms Valdameri örül, mert lesz, aki vigyáz rájuk amikor ő nincs otthon, a szerencsés albérlő pedig örül, mert olcsón fog lakni egy szép helyen. Win-Win, ahogy mondani szokták, de ez esetben Win-Win-Win.   Forrás: http://www.standard.co.uk/

 [fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára