Ittas vezetés alapos gyanújával tartóztattak le egy férfit, miután 13 embert küldött kórházba egy mozdulattal, amikor egy szórakozóhely kinti dohányzó részlegébe hajtott Nagy-Britanniában.

1551645_1424617317773463_1303190671_n

A rendőrséget és a rohammentőket is riasztani kellett, miután egy Audi A4-es típusú gépkocsi a Streets Nightclub előtt, a kijelölt helyen dohányzók közé gázolt Porthcawl-ban, Wales déli részén. Az eset vasárnap hajnal 1 óra körül történt a John Street-en.

A helyszínre érkező mentők 10 embert szállítottak kórházba lábsérülésekkel, további hármat pedig egyéb kisebb horzsolásokkal és zúzódásokkal. A szemtanúk szerint volt, akinek eltört a lába, de olyan is volt, aki eszméletét vesztette, és mikor magához tért nem érezte a lábát. Szinte az összes ápolásra szoruló személy a lábán sérült az ütközés következtében. A sérültek 17 és 43 év közötti személyek voltak, akik közül szerencsére senki állapota sem életveszélyes.

streets-nightclub0_3482304b

A dél-walesi rendőrség egy 24 éves férfit tartóztatott le röviddel a hajnali események után, ittas vezetés alapos gyanújával. Egy 18 éves nő pedig a nyomozásban segít a rendőröknek, hogy minél hamarabb kiderüljenek a bűncselekmény körülményei.

„A rendőrség és a mentők szerint is egy komoly incidensről beszélhetünk. Mind a három sürgősségi segélyszolgálat perceken belül a helyszínen termett és első osztályú munkát végeztek. Az összes sérült, nyolc férfi és öt nő, kórházi ellátást kap.” – nyilatkozta Andy Valentine, nyomozó.

„Egy csomó barátom és ismerősöm kint volt. Többnek műteni is kell a lábát. Nagyon rossz belegondolni, hogy én is kint lehettem volna, és engem is elüthettek volna, vagy hogy valamelyik barátom meg is halhatott volna egy ilyen dolog miatt.” – mesélte a 17 éves Rachel Jones, aki barátaival volt a helyen, mikor az eset történt.

A balesetet egy fehér színű Audi A4-es okozta. A rendőrség arra kér mindenkit, hogy ha tud valamit, ami fontos lehet, vagy ha látta a járművet a balesetet megelőzően, akkor hívják a 0800 555111-es számot és hivatkozzanak a 151-es számú esetre.    Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” colorscheme=”light” hide_cover=”1″ show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″ small_header=”1″ hide_cta=”1″ ]   – Itt Like-old oldalunkat