£120,000-os lakást ajándékoznak INGYEN egy szerencsésnek Angliában 1

Egy férfi, aki régen padokon vészelte át az éjszakákat, úgy döntött, hogy elajándékoz egy egész lakást, hogy valakinek „olyan szerencsés fordulatot hozzon az életében, mint amilyen nekem is adatott régen”. A milliomos Marco Robinson egy 120,000 fontot érő, teljesen bútorozott, hitelmentes, három szobás lakást ajánl fel az arra rászoruló személynek vagy családnak.

ad_233135441

Marco, aki két gyermek édesapja, ma már 150 ingatlant birtokol a világ minden táján, köztük ezt a Lancashire-ben, Prestonban található, legfelső emeleti lakást is. A Channel 4 csatornával fognak dokumentumfilmet készíteni róla, és a 6 hetes felvétel végén fogják kiválasztani a nyertest.  „Én olyan embereket szeretnék látni ebben a lakásban élni, akiknek szükségük van egy otthonra, egy menedékre, és biztonságra, amitől majd újra úgy érezhetik, számítanak.” – mondta. „Olyanokat, akiknek senki más nem segít, hogy kikerüljenek az ördögi körből. Biztos vagyok benne, hogy ezután a kezdeti lökés után már sikerül jobbra fordítaniuk az életüket.”

Robinson azt is mondta, hogy fizeti majd a helyi adót, ameddig csak szükséges. „Amikor én segítségre szorultam, olyan emberektől kaptam támogatást, akikre nem is számítottam volna. Segítettek hinni önmagamban.” – tette hozzá. „Kemény munka volt, de mára már sikeres üzletember vagyok, és sok pénzt kerestem. Elkezdtem a profitot ingatlanokba fektetni, és megtanultam, hol érdemes a leginkább vásárolni. Most szeretnék ebből valamit visszaadni – szeretném valakinek megadni a lehetőséget a kiugrásra, mint ahogy nekem is megadatott ez, mikor kezdtem. Jelölteket találni könnyű lesz, hiszen annyian szorulnak segítségre, de kiválasztani azt az egyet a sok közül, az nehéz lesz.”

ad_233135427

„Találkoztam már a helyi közösség tagjaival, és hajléktalanok csoportjaival, beszélgettem bolttulajdonosokkal, hogy megértsem a helyi helyzetet. Nagy a gond a megfizethetőséggel – az embereknek egyszerűen nincs pénzük kifizetni a letétet. Sokan még 30 év felett is a szüleikkel élnek, és sokan válnak hajléktalanná is. Húsz vagy harminc éve még könnyű volt lakást venni, de azóta sajnos a bérek alig változtak, viszont az ingatlanok árai az egekbe szöktek. Egy 150,000 fontos lakásért – és az nem is lesz túl nagy ház – 40,000 font letétet kellene fizetni. Egy minimálbérből mennyi ideig kellene spórolni, hogy ki lehessen ezt fizetni? Rengeteg ember nem fogja tudni megtenni.”

ad_233135454

„Remélem, hogy inspirálni fogok olyanokat, mint én – és a nálam gazdagabbakat is -, hogy valami hasonlót tegyenek. Az embereknek szükségük van a segítségre, és az önkormányzatoktól ezt már hiába várják. Az önkormányzati lakások eltűntek, a Help to Buy-t nehéz megszerezni, és nekünk megint hitet kell adni az embereknek.”

ad_233135435

Akik szeretnének esélyt, hogy beköltözhessenek a Marco által kínált ingatlanba, azoknak 18 éven felül kell lenniük, és nem több, mint 2 bekezdésben kell elmondaniuk, hogy miért kellene őket is figyelembe venni a kiválasztás során.  Forrás: Metro   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után