10 napon át tartó eső jön Nagy-Britannia egy jelentős részén: itt van mikortól, és hol 1

Reméljük, hogy mindenki kihozta a lehető legtöbbet a relatíve száraznak mondható hétvégéből, mert hamarosan újra esni fog, ráadásul igen hosszan, a Met Office és a BBC Weather előrejelzései szerint.

10 napon át tartó eső jön Nagy-Britannia egy jelentős részén: itt van mikortól, és hol 3

A meteorológiai intézet előrejelzései szerint az ország nagy részén esős idő várható méghozzá csütörtöktől kezdődően, és akár 10 napig is elhúzódhat. A BBC Weather ráadásul még azt is valószínűsíti, hogy az Egyesült Királyság számos részén minden nap esik majd az eső ezen időszak alatt, többek közt Londonban, Bristolban, Sheffieldben, Liverpoolban és Manchesterben is.

Más területeken még ennél is korábban kezdődik az esős idő, Wales és Északnyugat-Anglia egyes részein ugyanis már mától nedves idő várható. A hét eleji hőmérséklet valamivel az átlag alatt lesz ( valahol 9-12°C körül), de a hideg szél miatt hűvösebbnek fogjuk érezni.

10 napon át tartó eső jön Nagy-Britannia egy jelentős részén: itt van mikortól, és hol 4

A hideg éjszakák, amelyek során a hőmérséklet egyes helyeken akár -2°C-ra is lecsökkenhet, egy kevés havat és fagyot is hozhatnak a magasabban fekvő területekre Észak-Walesben és Skóciában. Csütörtöktől szerencsére egy picit melegebbre fordul majd az idő, mielőtt a hónap vége felé még tovább emelkedik majd a hőmérséklet.

Londonban például jövő hétfőtől május 4-ig átlagosan 17°C körül lesz a napi csúcshőmérséklet. A The Met Office szerint pedig ezt követően a hőmérséklet valószínűleg átlagos vagy valamivel a megszokottnál magasabb lesz az év ezen időszakának átlagához viszonyítva.

A meteorológiai intézet május elejére átlagos mennyiségű csapadékot jósol az ország déli felén, míg északon a szokásosnál valamivel kevesebb esőre lehet majd számítani.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után