10 embert találtak egy konténerbe zárva Angliában, Hull városában 1

A hatóságok elmondása szerint összesen tíz embert találtak kedden reggel egy konténer belsejében egy Hull városbeli dokkban. Óriási szerencsére mindenki élve megúszta az incidenst.

A Yorkshire Mentőszolgálat jelentése szerint a tízből összesen három embert kellett kórházba szállítani a helyszínről. A rendőrség egyik szóvivője azt nyilatkozta, hogy a kórházi ápolásra szorulók közül sincs senki súlyos vagy életveszélyes állapotban.

10 embert találtak egy konténerbe zárva Angliában, Hull városában 3

„A rendőrök jelenleg a Hull városában levő King George Dock-nál helyszínelnek, miután számos embert fedeztünk fel az egyik ipari konténer belsejében. A talált személyek némelyike ​​orvosi kezelésre szorul, bár egyikük sincs súlyos vagy életveszélyes állapotban.” – állt a Humberside Police jelentésében.

A Yorkshire-i mentőszolgálat egyik szóvivője azt nyilatkozta, hogy kedden 11.30 körül hívták őket a King George Dock-hoz. A konténerben talált személyekről az is kiderült, hogy afrikai, azon belül is Eritrea területéről származó illegális bevándorlók voltak. A hatóságok azt is megerősítették, hogy a 10 ember közt egy kisgyerek is volt, a további 9 személy közül 7 férfi és 2 nő.

 

„Két gyors reagálású egységet, három mentőautót, két orvost és egy speciális egységet küldtünk a helyszínre. Három beteget szállítottunk a Hull Royal Hospital-be, és hét további beteget a helyszínen ellenőriztünk, de őket szerencsére nem kellett a kórházba szállítani. ”- mondta a szóvivő.

A felnőtteket a Belügyminisztérium tisztviselői fogják kihallgatni, míg a kiskorúra ideiglenesen szociális gondozók vigyáznak majd.

10 embert találtak egy konténerbe zárva Angliában, Hull városában 4

Tavaly 39 holttestet fedeztek fel egy teherautó csomagterében Essexben, ami után rendőrségi nyomozás indult emberkereskedelem kapcsán.

10 embert találtak egy konténerbe zárva Angliában, Hull városában 5

Az Essex-i rendõrség szerint annál az incidensnél a vietnami állampolgárok halálának az oka fulladás és túlhevülés kombinációja volt egy szűk zárt térben. Szerencsére a most megtalált 10 embert még időben sikerült felfedeznie a hatóságoknak.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után