1 ember meghalt, többen megsérültek - autóval szándékosan emberek közé hajtott egy férfi Angliában, Sheffieldben 1

Egy ember meghalt, többen pedig megsérültek, amikor egy autó sofőrje a járművével emberek közé hajtott egy csendes sheffieldi zsákutcában egy utcai verekedés közben.

1 ember meghalt, többen megsérültek - autóval szándékosan emberek közé hajtott egy férfi Angliában, Sheffieldben 3

Az incidens Burngreave városrészben történt, miközben a rendőrök épp a helyszín felé tartottak szerdán, azt követően, hogy „erőszakos bűncselekményekről és rendbontásról” érkeztek bejelentések.

Egy 46 éves férfit délután kettő körül halottnak nyilvánítottak a College Close-nál, egy másik személyt pedig súlyos sérülésekkel szállítottak egy közeli kórházba, ahol próbálják stabilizálni az állapotát. Két további személyt, egy 23 és egy 55 éves férfit letartóztattak gyilkosság, illetve gyilkossági kísérlet elkövetésének alapos gyanújával.

Csütörtökön a rendőrség továbbra is egy kordonnal elkerítve tartotta az incidens helyszínét, amely egy kis zsákutca számos szép új építésű házzal, nem messze a város Északi Általános Kórházától és körülbelül másfél mérföldre a városközponttól.

1 ember meghalt, többen megsérültek - autóval szándékosan emberek közé hajtott egy férfi Angliában, Sheffieldben 4

A szemtanúk elmondták a helyi újságíróknak, hogy több rendőrségi járművet is láttak a Barnsley Roadon a támadás helyszíne felé haladni.

Andrew Knowles nyomozó azt mondta: „A történtek után egy gyilkossági ügyben indítottunk nyomozást, és természetesen megértjük, hogy ez milyen komoly feszültséget fog okozni a közvetlenül érintetteknek és a környéken lakók számára.”

1 ember meghalt, többen megsérültek - autóval szándékosan emberek közé hajtott egy férfi Angliában, Sheffieldben 5

„A környéket teljesen lezártuk és minden környékbeli lakót kikérdezünk és begyűjtjük a CCTV kamerafelvételeket. Egész éjszaka lesznek járőrök a környéken, hogy mindenkit megnyugtassunk, és beszélhessünk az utcában lakók közül mindenkivel, aki információval rendelkezik vagy aggódik.”

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a környéken élnek, és CCTV kamerafelvétellel, kapucsengőbe épített kamerafelvétellel vagy bármilyen egyéb videofelvétellel rendelkeznek.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után