Véletlenül a havi fizetése 300-szorosát utalták ki egy férfinek, aki azonnal meg is lépett vele 1

Mit tennél, ha egy nap, amikor ránéznél a bankszámládra, azt találnád, hogy tévedésből a szokásos fizetésed 300-szorosát fizették ki neked?

Véletlenül a havi fizetése 300-szorosát utalták ki egy férfinek, aki azonnal meg is lépett vele 3

Nos, az egyik alkalmazott, aki nem olyan rég váratlanul azzal szembesült, hogy a szokásos havi 450 GBP-nak megfelelő fizetése helyett közel 150 000 fontot utaltak neki az egy havi munkájáért, úgy döntött, hogy kereket old vele.

A chilei Consorcio Industrial de Alimentos nevű cég egyik meg nem nevezett munkatársa először jelezte a történteket a májusi túlfizetést illetően a menedzserének, aki pedig aztán ezt jelezte a HR-esnek.

„Hősünk” először még beleegyezett, hogy visszaadja a pénzt, és megígérte, hogy másnap bemegy a bankba. De ahelyett, hogy visszaadta volna, a férfi levette a teljes összeget a számlájáról, és szőrén szálán eltűnt.

Munkaadója, a Consorcio megpróbálta felvenni a kapcsolatot a férfival a következő három nap során, de legnagyobb csalódásukra sikertelenül – írja a Diario Financiero nevű helyi sajtó.

Később a meg nem nevezett férfi ügyvédei felvették a kapcsolatot a céggel, akik tájékoztatták a vállalatot, hogy a férfi azonnali hatállyal lemondott a cégnél betöltött pozíciójáról.

Miután a kapcsolatfelvételnek semmi jele nem volt tapasztalható az eltűnt személy irányából, a cég főnökei úgy döntöttek, hogy feljelentést tesznek és jogi útra terelik az ügyet, és a férfit pénzeszközzel való visszaéléssel vádolják meg.

Az átlagos havi fizetés Chilében átszámolva durván 750 font havonta, 300 fonttal több, mint amennyit a meg nem nevezett férfi kapott amúgy egy hónapra. Az incidens kapcsán Letartóztatásra eddig nem került sor.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után