Vacsora közben szúrták nyakon a londoni terrortámadás során, óriási szerencséje volt 1

Egy ausztrál nő csodával határos módon túlélte, hogy a londoni terrortámadásban nyakon szúrták, miközben éppen vacsorázott a barátjával.

Vacsora közben szúrták nyakon a londoni terrortámadás során, óriási szerencséje volt 3

Candice Hedge London központjában evett párjával szombat este, amikor egy férfi mögé lépett, és késsel megvágta a torkát. A szerencséje az volt, hogy a vágás pont elkerülte a fő artériákat és a légcsövét. Elvesztette az eszméletét és egy rövid időre kómába esett, de hamarosan fel is ébredt belőle.

„Hali mindenki, csak tudatni akarom, hogy minden rendben” – írta Twitteren. „Kicsit fáj, de túlélem. Köszönöm, hogy ennyien gondoltatok rám.”

Candice hat hónapja költözött Londonba párjával, Luke-kal. Már lábadozik, a nyakán a sebet össze kellett varrni. Az anyja meglátogatta a kórházban, és elmesélte, hogy „nem tudott még beszélni, de a hüvelykujjával mutatta, hogy minden rendben.”

Vacsora közben szúrták nyakon a londoni terrortámadás során, óriási szerencséje volt 4

„A Borough Market környékén volt, és éppen igyekezett elbújni, mikor ezt az egyik terrorista észrevette, és megtámadta” – tette hozzá a nagyapja.

„Tudunk róla, hogy a terrortámadásban két ausztrál is érintett volt” – nyilatkozta korábban a sajtónak az ország miniszterelnöke, Turnbull. „Ma délelőtt a külügyminiszterünk beszélt mindkettőjük családjával. Az egyik esetben megerősítették, hogy a honfitársunk kórházi kezelésre szorult. Egy másik esetben pedig még igyekszünk kideríteni a részleteket. A rendőreink mindent megtesznek azért, hogy minden lehetséges módon segítsenek az ausztrál sebesülteknek és családjaiknak.”

48-ra emelkedett a sebesültek száma a hétvégi londoni terrortámadást követően, ebből többen életveszélyes állapotban vannak. Kétségbeesett családtagok igyekeznek még mindig hírt kapni szeretteikről, akikről a támadás óta nem hallani, ahol 7 ember is életét vesztette a 3 támadón kívül.    Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után