A rendőrség elől való menekülés közben gázolt halálra a metró egy férfit Londonban 1

Meghalt egy férfi Nyugat-Londonban, miközben a rendőrség elől próbált elmenekülni. Az incidens úgy kezdődött, hogy a rendőrök megpróbáltak megállítani egy járművet a Du Cane Roadon, Shepherds Bush közelében, amelynek sofőrje nem engedelmeskedett, majd röviddel ezután az egy másik autóba ütközött.

A rendőrség elől való menekülés közben gázolt halálra a metró egy férfit Londonban 3

Az üldözött járműben többen is utaztak, akik az elmondások alapján gyalog próbáltak meg elmenekülni a karambol után a helyszínről, egy az autóban ülő férfit, aki ott maradt, pedig elővigyázatosságból kórházba szállítottak. Az üldözés közben életét vesztő személyt, akinek a nevét még nem hozták nyilvánosságra, a sínek közelében látták utoljára élve az East Acton metróállomástól nem messze, mielőtt elütötte egy elhaladó metrószerelvény.

Az eset még hétfőn este 8 óra 30 perc után történt. A szemtanúk elmondása szerint a vasúti síneket a rendőrök hétfő este alaposan átvizsgálták. A nyomozók még dolgoznak az áldozat személyazonosságának megállapításán. A Fővárosi Rendőrség közölte, hogy amint azt az ilyen esetekben szokták, a Directorate of Professional Standards megfelelő ügyosztályát már tájékoztatták, és a nyomozás folyamatban van.

Kedden 12 óra előtt még mindig kordon volt a helyszín körül. Két rendőrt is lehetett látni az ütközés helyszínén, miközben egy Volkswagen Golf és egy Audi voltak láthatók a kordonnal körbezárt területen. A Central Line-on a közlekedést a baleset után egy rövid időre felfüggesztették az Ealing Broadway és a Queensway között.

A rendőrség elől való menekülés közben gázolt halálra a metró egy férfit Londonban 4

A 64 éves Mike Hill, aki az eset melletti panelházban lakik, így számolt be a történtekről másnap: „Láttuk, ahogy elvontatják az egyik autót. Az összes légzsák kinyílt benne, a hátsó kerék pedig hiányzott.  Tegnap este minden rendőr a vasúti síneket kutatta át, és ma reggelig nem jártak a metrók.”

A Fővárosi Rendőrség szóvivője így foglalta össze a történteket: „Hétfőn 20:35 körül a járőrök megpróbáltak megállítani egy járművet a Du Cane úton, W12-ben. A jármű nem állt meg a rendőrök jelzése ellenére, majd röviddel ezután egy másik autónak ütközött. A jármű több utasa gyalogosan elmenekült a helyszínről.”

„Egy férfit, aki a második autóban ült, elővigyázatossági okokból kórházba szállítottak. Nem sokkal később egy férfit láttak a sínek közelében, majd elütötte egy vonat az East Acton metróállomás közelében. Az áldozatot még a helyszínen halottnak nyilvánították, sajnos már nem lehetett megmenteni az életét.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után