Police and forensics officers examine the bus stop in Towyn, Conwy, North Wales where a baby was found. Credit to read ‘Daily Post Wales’ Payment at your normal rate to: Trinity Mirror Publishing Ltd PO Box 2003 39 Old Hall Street LIVERPOOL L69 3FR Enquiries: 0151 472 2589

A rendőrség nagy erőkkel keresi azt az anyát, aki egy buszmegállóban hagyta az újszülött csecsemőjét.

A kislányt szerda reggel 7 óra körül fedezték fel egy észak-walesi kocsma előtti buszmegállóban. Jelenleg kórházban ápolják.

A rendőrség egyelőre aggódik amiatt, hogy az anyának valami baja történt, ezért kérik, hogy mielőbb jelentkezzen, ha tud. Azután mentek a csecsemőért, miután egy arra járó ember értesítette őket Towynban.

A rendőrség helyi szóvivője, Helen Douglas nyilatkozott az ügy kapcsán: „Körülbelül 7:15-kor találtunk rá a kislányra, aki a Magpie and Stump közösségi ház előtti buszmegállóban volt magára hagyva. Szeretnénk, ha az édesanyja tudná, hogy jelenleg a Ysbyty Glan Clywd kórházban kezelik. Aggódunk, hogy valami baja eshetett az anyának, és azért maradt ott a gyermek, ezért kérjük, minél előbb jelentkezzen, kereshet bátran engem is. Ugyanez vonatkozik az anya és a kislány aggódó családtagjaira, vagy barátaira.”

A nyomozók egész nap a környéket kutatták, és helikopter is megjelent a település felett. A kislányt eközben a kórházban ápolják, arról nincs hír, hogy jól van-e.

„A rendőrkollégák 7:20-kor hívtak minket Towynból. Egyből egy mentőt és orvosokat küldtünk a helyszínre” – ennyi olvasható még csak a kórház nyilatkozatában.    Forrás Hirdetőknek: [email protected]