Ma van a Black Friday hatalmas leárazásokkal Anglia szerte: a legjobb akciók listája 1

Itt a Black Friday, így ideje elkezdeni megtervezni, hogy mit szeretnél a kosaradba a leárazások nagy ünnepén. Két éve ezen a hétvégén a britek több mint 5,8 milliárd fontot költöttek el, ami 15%-kal több, mint egy évvel korábban – 2015-ben még „csak” 3,3 milliárdnyit vásároltunk össze.

Ma van a Black Friday hatalmas leárazásokkal Anglia szerte: a legjobb akciók listája 3

Hogy mi is az a Black Friday? A vásárlási őrület Amerikából indult, ez ugyanis a Hálaadást követő első nap, amikor a kereskedők óriási akciókkal igyekeznek „kitakarítani” az eddigi készleteiket, hogy helyet csináljanak a karácsonyi árunak. A vásárlók mind online, mind a boltokban vadásznak megszállottan ilyenkor a nagy árcsökkenésekre, ennek köszönhetően óriási sorok kígyóznak ilyenkor mindenhol, és sokszor a weboldalak se bírják a terhelést.

Ebben az évben a Black Friday november 23-ára esik, azonban például az Amazonon több napon keresztül találunk majd akciókat, sőt tavaly például Londonban egy pop-up üzletet is kialakítottak annak érdekében, hogy minél többen juthassanak óriási kedvezményekhez. A Currys  és az Argos is hasonló többnapos, nagy árleszállításokkal készül.

Az online webáruházakban éjféltől már kihasználhatjuk az akciókat, a nagy brit boltok többsége pedig reggel 6-tól várja a vásárlókat. A szakértők szerint az óriási érdeklődés és várható őrület miatt érdemes előre eltervezni, kinézni, mit szeretnénk megvenni, majd ragaszkodni is a terveinkhez – így talán nem csúszunk le a hőn áhított termékekről.

Az előzetes becslések szerint csak az Egyesült Királyságban percenként közel 2 millió fontot fognak elkölteni a boltokban 23-án, az online költéseket egy éve ilyenkor 1,15 milliárdra becsülték, ami 15%-kal több, mint az azt megelőző évben. Ilyenkor várhatóan mindenki kihasználja az alkalmat arra, hogy jelentős kedvezményekkel tudja le a karácsonyi ajándék-bevásárlást, és megtakarítson annyit, amennyit lehet, vagy csak ebben a hitben élve költsön el négyszer annyit :).

Nézzük akkor tehát, hogy hol érdemes nézelődni

NAGYOBB ÜZLETEK

TV-k

Laptopok

További Black Friday 2018 laptop akciók.

Telefon akciók

További Black Friday telefon akciók.

Játék konzolok

Néhány játék kisgyerekeknek

Divat, ruházat

ASOS

AllSaints

Astrid & Miyu

Boohoo

Chinti & Parker

Daisy London

Evans

H&M

Hobbs

New Look

Nike

Office

Zara

UTAZÁS

A legjobb 2018-as utazási akciókat itt találod.

Bútorok és lakberendezés

Még több akció ebben a kategóriában itt.

Megosztás