Robbanások és hatalmas tűz Londonban az egyik buszgarázsban 1

Igen komoly tűz ütött ki London délkeleti részén az egyik buszgarázsban, és több, a környéken lakó ember is robbanásokról számolt be.

Robbanások és hatalmas tűz Londonban az egyik buszgarázsban 3

Körülbelül hatvan tűzoltó, és jó pár tűzoltóautó érkezett a helyszínre, hogy a lángokat minél gyorsabban megfékezzék Orpingtonban, nyilatkozta az incidens kapcsán a London Fire Brigade egyik szóvivője.

Összesen 11 busz gyulladt fel és a szemtanúk közül többen is azt mesélték, hogy robbanások voltak hallhatók. Az eset a kedd hajnali órákban történt.

Robbanások és hatalmas tűz Londonban az egyik buszgarázsban 4

A buszok közül több is teljesen megsemmisült a tűzben. A keletkezett károkat azonban csak azután lehetett jobban látni, hogy a tűzoltók sikeresen megfékezték a tüzet.

Robbanások és hatalmas tűz Londonban az egyik buszgarázsban 5

Az egyik szemtanú azt mesélte, hogy a robbanások ébresztették fel, és egymás után vagy 10-et hallott belőlük. Egy másik a környéken lakó személy Nick Beckingham pedig a szirénákra kelt fel és ő a hatalmas füstre lett figyelmes ami kilométerekről is látszott.

Robbanások és hatalmas tűz Londonban az egyik buszgarázsban 6

A kora reggeli órákban még mindig vastag füstfelhő borította a környéket, ezért a hatóságok azt javasolták az arra járóknak, hogy amennyiben tehetik, kerüljenek valamilyen irányba.

Robbanások és hatalmas tűz Londonban az egyik buszgarázsban 7

Miután az első lángok felcsaptak, vagy 40 hívás érkezett be a rendőrséghez és a tűzoltósághoz nem sokkal hajnali fél négy után. Az, hogy a tüzet mi okozta, vagy hogy véletlen volt vagy szándékos, egyelőre nem tisztázott.                Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás