Újabb videofelvételek kerültek elő az Angliában megkéselt 9 éves kislány utolsó pillanatairól 1

A CCTV most közzétett kamerafelvételein láthatóak a kilencéves kislány utolsó pillanatai, mindössze néhány perccel az előtt, hogy halálra késelték a nyílt utcán.

Újabb videofelvételek kerültek elő az Angliában megkéselt 9 éves kislány utolsó pillanatairól 3

Lilia Valutyte a most előkerült felvételen még boldogan játszik a kishúgával alig 10 perccel azelőtt, hogy kegyetlenül meggyilkolták Bostonban, Lincolnshire területén egy csendes kis utcában. Látható, amint lehajol, hogy felkapjon egy hula-hopp karikát, majd hátranéz, hogy ellenőrizze, hogy a kistestvére ott van-e a közelében.

A meggyilkolt kilencéves kislány egy „csendes utcában” játszott a húgával, amikor halálra késelték. Lilia Valutyte és testvére hulahoppoztak és játék babakocsikkal játszottak kint édesanyjuk munkahelye közelében a lincolnshire-i Boston városában amikor a tragédia megtörtént.

Újabb videofelvételek kerültek elő az Angliában megkéselt 9 éves kislány utolsó pillanatairól 4

Később egy másik felvételen már két rendőr látható, akik a épp a támadás helyszíne felé futnak, nem sokkal mögöttük pedig a mentősök, de sajnos hiába volt minden igyekezetük, az iskolás lányt már nem tudták megmenteni.

A kíváncsi környékbeliek összegyűltek a támadás helyszíne körül, de a rendőrök azonnal utasították őket, hogy menjenek távolabb és ne zavarják a munkájukat.  – írja az ITV.

A 22 éves gyümölcsszedőt Deividas Skebast vádolják Lilia meggyilkolásával, akit a barátai amúgy „kedvesnek és viccesnek” írtak le. A litván állampolgár hétfőn jelent meg először a bíróságon, ahol a bíró azt mondta neki, hogy „Önt a létező legsúlyosabb bűncselekmény elkövetésével vádolják, amellyel embert meg lehet vádolni a bíróságon”.

A következő, szeptember 19-i meghallgatásáig előzetesben van, amikor is majd kijelölik a tárgyalás következő szakaszának időpontját.

Újabb videofelvételek kerültek elő az Angliában megkéselt 9 éves kislány utolsó pillanatairól 5

Lilia családja állítólag attól retteg, hogy őket is hasonló támadás érheti. Valaki, aki azt mondta, hogy közeli barátja a családnak, azt állította a The Sunnak, hogy Lina anyukája, férje és másik lányuk egy biztonságos, védett házba költöztek át, miután „rettenetesen aggódtak, és képtelenek voltak otthon maradni”.

A lincolnshire-i rendőrség közölte, hogy Lilia szüleit speciálisan képzett szakértők támogatják, és arra kértek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után