Újabb taggal bővül az angol királyi család: Harry hercegéknél is jön a baba 1

A nem is olyan rég megnősült Harry herceg párja, Meghan az első gyermekükkel terhes, jelentette be a napokban a Kensington Palace.

Újabb taggal bővül az angol királyi család: Harry hercegéknél is jön a baba 3

Kensington Palace szóvivője azt nyilatkozta, hogy Sussex hercege és hercegnője, vagyis Harry és Meghan nagyon örülnek a hírnek. A baba születéséről egyelőre annyit lehet csak tudni, hogy valamikor 2019 tavaszán várható.

Újabb taggal bővül az angol királyi család: Harry hercegéknél is jön a baba 4

Doria Ragland, a hercegnő édesanyja azt nyilatkozta, hogy borzasztóan örül, hogy a lánya várandós, és hogy alig várja, hogy nagymama legyen, és a kezében tarthassa első unokáját.

A nagyszerű hír nemsokkal azután látott napvilágot, hogy Harry Herceg és Meghan Hercegnő megérkezett a Sydney repülőtérre, egy nappal a 16 napos ausztráliai körutazásuk hivatalos megkezdése előtt. Ez az utazás a pár első nemzetközi útja a májusi esküvőjük óta, egy kétnapos írországi kiruccanást leszámítva.

Újabb taggal bővül az angol királyi család: Harry hercegéknél is jön a baba 5

A herceg és a volt amerikai színésznő a reptér hátsó kijáratán távozott, és gyorsan egy autóba szálltak.

Már korábban is ment a találgatás arról, hogy a hercegnő esetleg máris babát vár, de hivatalosan csak most erősítették meg a hírt, idáig nem szivárgott ki semmi információ a témával kapcsolatban. Akkor kezdtek nagyon sokan gyanakodni, amikor a pár programjából hirtelen kivették a Sydney Harbour Bridge megmászását.

Újabb taggal bővül az angol királyi család: Harry hercegéknél is jön a baba 6

Röviddel ezután hozták nyilvánosságra, hogy miért is nem szeretne Meghan hídra mászni valójában. A legfrissebb értesülések szerint a hercegnő már több, mint 12 hetes terhes.

Röviddel a hír felröppenése után Theresa May miniszterelnök is gratulált a párnak az örömteli hírhez.

Amikor korábban a gyerekvállalásról kérdezték, Meghan azt nyilatkozta, hogy rajta van a „bakancslistáján”, és hogy a férje többször is mondta már neki, hogy szeretne gyereket.              Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás 

Megosztás