Újabb nagy havazás jön Londonban és Anglia más részein, néhol 20-30 centi is eshet 1

Igen komoly időjárási figyelmeztetések vannak érvényben a szigetország számos területén, és komoly havazásra lehet számítani az ország keleti felén, többek közt Londonban is.

Újabb nagy havazás jön Londonban és Anglia más részein, néhol 20-30 centi is eshet 3

Az ország jelentős részén készülhet  mindenki havazásra és csúszós jeges utakra. A Met Office előrejelzése szerint az erős havazás miatt valószínűleg számos útszakasz használhatatlanná válik majd, és komoly késésekre, torlódásokra számítson mindenki a tömegközlekedési eszközökön is.

A legtöbb helyen 5-10 cm havat jósolnak a meteorológusok, azonban a magasabban fekvő területeken 20-30 centi is leeshet. A figyelmeztetés alá eső területek közé tartozik Délkelet-London külterülete, valamint Kent, Essex, Suffolk és Norfolk is. Kisebb áramkimaradásokra is lehet majd számítani, és néhány kisebb települést a hó egy időre teljesen elzárhat a külvilágtól.

Újabb nagy havazás jön Londonban és Anglia más részein, néhol 20-30 centi is eshet 4

„A hétfői nap folyamán mindenhol nagyon hideg lesz. A havazás Anglia délkeleti részén folytatódni fog, és több más régióban is számítani lehet kisebb hóesésre.” – nyilatkozta a Met Office egyik meteorológusa.

Egy másik borostyánsárga figyelmeztetés van érvényben Nottinghamshire, Sheffield és Lincolnshire környékén, ahol a legtöbb helyen kb 3-8 cm hó várható, viszont lesznek olyan területek, ahol 15 cm is eshet.

Újabb nagy havazás jön Londonban és Anglia más részein, néhol 20-30 centi is eshet 5

A hőmérséklet az ország nagy részén ma még mindenképp fagypont körül marad, az Ukrajna irányából érkező erős szél pedig továbbra is csípős hidegeket hoz. A sárga figyelmeztetések szerdáig maradnak érvényben, amikor a hőmérséklet egy kicsit emelkedik majd ugyan, de 2C-nál többre ne nagyon számítsunk.

Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után