Újabb ismert magyar együttes lép fel Londonban az angliai magyarok örömére: jön a Quimby 1

A Quimby Londonban indítja a klubszezont. Magyarország egyik első számú koncert zenekara, a Quimby két év után tér vissza Londonba, ráadásul ez a koncert lesz a csapat első 2018-as bulija is, így extrán odateszik magukat március 13-án a The Underworld Camdenben.

Újabb ismert magyar együttes lép fel Londonban az angliai magyarok örömére: jön a Quimby 3

A Quimby az elmúlt negyedszázad alatt megkerülhetetlen szereplője lett a hazai zenei életnek, folyton változó és színes életművükkel mára az egyik elsőszámú koncertzenekar lettek.

A zenekar rendszeresen koncertezik külföldön is, tavaly azonban ez kimaradt, a 25 éves születésnap után ugyanis az egész tavasz pihenéssel telt, de idén ismét turnébuszba ülnek és egy hét alatt öt különböző országban adnak koncertet. Londonban sok év után ismét a The Underworld Camden színpadán fognak játszani március 13-án, ahol nem lesz hiány a csapat legnagyobb slágereiből, de legutóbbi, a Jónás Jelenései dalai is felcsendülnek majd élőben.

Szimbolikus szövegeikkel, szenvedélyes előadásmódjukkal koncertjeik mindig egy picit olyanok, mintha egy őrült színházi darabba csöppennénk: egyik pillanatban romantikus musicalt, máskor vígjátékot vagy szívfacsaró drámát nézhetünk, melybe a közönséget is magukkal rántják – ők pedig örömmel megadják magukat a Quimby dölyfös rock and rolljának, mámoros melódiáinak és hipnotikus sámán boogie-jának.

Most pedig, végre ismét, Londonban is lesz csürdöngölős rock and roll, kócos kis romantikua, kelet-európai country és kivándorló blues is március 13-án, márcsak az a kérdés: megadod magad?

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/647197088737844/permalink/692087600915459/

Elővétel:
https://www.ticketweb.uk/event/quimby-live-in-london-hu-the-underworld-camden-tickets/7972235

Kivándorló blues:

Autó egy szerpentinen:

Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra

Megosztás