Újabb heves esőzés és viharos, helyenként 100 km/h sebességű széllökések érik el Nagy-Britanniát 1

A Met Office figyelmeztetése szerint ezen a héten ismét heves esőzések és erős szél dominál majd, az előrejelzések szerint egyes helyeken 60 mérföld/órás széllökésekre is lehet majd számítani.

Újabb heves esőzés és viharos, helyenként 100 km/h sebességű széllökések érik el Nagy-Britanniát 3

A csütörtöki időjárást a meteorológusok kiszámíthatatlannak titulálták, amely a hét második felében a drámaibb időjárási körülmények kiindulópontjaként szolgál majd.

És bár jelenleg nincs érvényben figyelmeztetés az időjárásra vonatkozóan, a meteorológiai intézet felszólította a szigetország lakóit, hogy fél szemmel figyeljék az előrejelzéseket, mert a hét második feléhez közeledve időjárási riasztások léphetnek érvénybe.

Szerdára vonatkozóan az előrejelzés szerint heves esőzések és záporok vonulnak majd át az ország egys részein északkelet felé az Egyesült Királyság számos régiójában, különösen a nyugati területek mentén mentén. Az eső a délután végére átvonul az ország középső részére, majd a nap folyamán északkelet felé halad tovább.

A déli részeken 10-15 mm csapadék várható, míg Dél-Walesben egyes helyeken akár 20-30 mm is eshet. A Met Office azt mondta az Independentnek, hogy ma este erős szél fúj majd a Külső-Hebridákon, majd éjjel Shetland területén is, és körülbelül 40 mérföld/órás széllökések is lesznek.

Újabb heves esőzés és viharos, helyenként 100 km/h sebességű széllökések érik el Nagy-Britanniát 4

Az előrejelzés szerint azonban a legerősebb széllökések csütörtökről péntekre virradó éjszaka és a hajnali órákban várhatók, amikor egy alacsony légnyomású légtömeg kelet felé halad el a La Manche csatorna mentén. Ez az alacsony légnyomású légtömeg az Egyesült Államok felől érkezik és fog áthaladni az országon.

A Met Office azt is közölte, hogy Cornwall és Dél-Devon egyes részein 45-58 mérföld/órás (közel 100 km/h) széllökések is várhatók éjszaka és pénteken is. Csütörtökön az erős szél heves esővel párosul, és Anglia délnyugati részén és Dél-Walesben hat óra alatt 30-40 mm is leeshet. A délebbre eső területeken még szombatra is esőt mondanak de a hét végére az időjárás szárazabbra fordul majd.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után