Újabb fordulat, váratlanul lemondott a volt pénzügyminiszter Nagy-Britanniában 1

George Osborne ma bejelentette, hogy visszavonul, mint parlamenti képviselő, de továbbra is „harcolni fog azért a Nagy-Britanniáért, amit szeret”, mint az Evening Standard szerkesztője.

Újabb fordulat, váratlanul lemondott a volt pénzügyminiszter Nagy-Britanniában 3

A korábbi pénzügyminiszter azt tervezi, hogy továbbra is aktív marad az olyan politikai vitákban, amelyek szenvedélyesen érdeklik. Azt is meglengette, hogy még visszatér a politikai színtérre, mivel azt mondta, „egyelőre” távozik Westminsterből.

„Visszalépek az alsóházi tagságomtól – egyelőre. De továbbra is aktívan részt fogok venni a vitákban országunk jövőjéről, és az olyan témákról, amik szerintem igazán fontosak, például a Northern Powerhouse sikerével kapcsolatban. Olyan Britanniát akarok, ami szabad, nyitott, sokszínű, és együtt tud dolgozni más országokkal azért, hogy megvédje a demokratikus értékeket. Továbbra is harcolni fogok azért az Angliáért, amit szeretek, egy nagyszerű újság éléről. Túl korán van még ahhoz, hogy memoárt írjak.”

Arról, hogy miért vonult vissza, a következőt mondta: „45 évesen nem akarok tovább „ex-kancellár” lenni, új változásokra van szükségem. Nagyon izgalmas lehetőség az Evening Standard szerkesztése. Találkoztam a csapattal, és az energiájuk és elköteleződésük abszolút ragályos.” Megígérte, hogy a szerkesztősége alatt Anglia egyenes tényeket, és informatív véleményeket fog kapni, hogy ezzel segítsen nekik olyan döntéseket hozni, amelyekkel Britannia olyan lehet, mint amilyennek mindenki látni szeretné. Ez az új, általános választás lefedésével fog kezdődni.

Osborne 16 évig volt parlamenti képviselő, és ő volt a legfiatalabb Tory a 2001-es generációban. Már azelőtt is ismert volt, mint az a háttérben munkálkodó konzervatív, aki a politikai részleget vezette a Conservative Research Departmentben, valamint dolgozott John Majornek és William Hague-nak is.

A felemelkedése Westminster élére hirtelen történt, és hamar ő lett David Cameron egyik legközelebbi politikai tanácsadója is. Az egyik legbefolyásosabb kancellárnak nevezték meg, először a „Quad” koalícióban, majd Cameron többségi parlamentjében, sőt még fényesebb jövőt jósoltak neki, amíg a Brexit népszavazás kerékbe nem törte ezt a felfele ívelő pályát.      Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után