Azoknak az elfoglalt embereknek, akik rendszeresen szeretnek mozogni, sportolni, de nagyon elfoglaltak, és sokat közlekednek, London egy újabb hajmeresztő szolgáltatással áll elő. Mozgó spinning terem buszjáratok indulnak 2016-tól, szobabiciklikkel megpakolva, hogy az edzést a reggeli utazással össze tudják kötni.

1rebel2

Ha olyan ember vagy, aki rendszeresen jár edzeni reggelente, de nem tudod mindig beilleszteni a napi rutinodba, akkor itt egy új, innovatív, és praktikus megoldás számodra. Egy jó pár Londoni buszt szerelnek fel szobabiciklikkel idén, 2016-ban, és az év során hamarosan szolgálatba is állnak a brit fővárosban. Az ötlet célja, hogy a legfelfoglaltabb dolgozók a legtöbbet tudják kihozni a reggeleikből.

Az ötlet az 1Rebel edzőterem hálózat alkotóinak (James Balfour és Giles Dean) a fejéből pattant ki. Minden úgy kezdődött, hogy a legkeresettebb és legtelítettebb óra az edzőteremben a RIDE nevű spinning edzés volt, és a tulajdonosok szerették volna ezt még több londoni számára elérhetővé tenni úgy, hogy a lehető legflexibilisebb legyen az elérhetősége minden elfoglalt alkalmazott számára.

A buszok négy különböző megadott pontból fognak indulni  Londonban északon, délen, keleten és nyugaton. A járatok végállomása a St Mary Axe-nél levő 1Rebel edzőterem lesz, ahova a buszokon leizzadt emberek egy gyors zuhanyra és frissítő italra bármikor beugorhatnak majd munka előtt.

Az első képek és vázlatok alapján a buszok hatalmas sötétített ablakokkal lesznek felszerelve, belül pedig egy csomó szobabicikli lesz a padlóhoz erősítve, amin kimozoghatják magukat az emberek, míg beérnek a munkahelyre.

A 1Rebel szóvivője azt nyilatkozta, hogy a tárgyalások jelenleg is folyamatban vannak több busztársasággal is, de végleges döntés várhatóan csak a nyár végére fog születni. Az alapítók azt remélik az ötlettől, hogy sokan fogják kedvelni, mert hatékonyabbá teszi a reggeli rutinjukat, és egyben időt is spórol majd sokaknak. Már csak azért is ötletes az elképzelés, mert legalább sokan nem a telefonjukat fogják nyomkodni a reggeli buszozás közben, hanem helyette fittebb és egészségesebb emberekké válhatnak a rendszeres reggeli torna segítségével.    Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára