Új kávézó nyílik Londonban, ahol orális kielégítés jár a kávé mellé 1

Egy neves vállalkozó merész ötlettel állt elő, ugyanis London belvárosában akar nyitni egy olyan kávézót, ahol kedvenc forró italunk elfogyasztása közben egyéb örömök részesei is lehetünk. A legutóbbi hírek szerint már nemcsak a férfiakra de a nőkre is gondolni fognak…

fellatio-cafeBradley Charvet, az ötletgazda már Genf városában, Svájcban is dolgozik egy ilyen kávézó beindításán, ami elvileg Decemberben fog megnyitni. Most azonban bejelentette, hogy kinézett egy ingatlant Londonban is, Paddingtonnál, a Praed Street-en.

Az eredeti elképzelés szerint a helyen csak férfiaknak lesz ilyen jellegű extra szolgáltatás. Mr Charvet szerint a helyet ugyanúgy kell majd elképzelni, mint egy rendes kávézót, ahol közel 100 vendég is helyet tud majd foglalni, és nyugtan eliszogatni a reggeli kávét. A különbség annyi lesz, hogy escort lányok orálisan kielégítik őket a reggeli forró ital. szürcsölgetése közben.

fellatiocafe

Thaiföldön már számos ilyen hely működik, és a korábban, Svájcban beharangozott „kávézó extrákkal” már nagyon sok ember érdeklődését fel is keltette, hogy hogy nem, szinte azonnal. Állítólag úgy fog működni, hogy amikor valaki bemegy a kávézóba, egy tableten lévő applikáció segítségével profilképek alapján választhat majd magának a hölgyek közül.

Természetesen nem örül mindenki az ötletnek, és egy a nők jogaiért küzdő aktivista csoport már nyíltan fellépett az ötlet ellen, továbbá a helyi önkormányzat is jelezte, hogy egy ilyen hely nem valószínű, hogy kap működési engedélyt. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy bár Nagy-Britanniában a prostitúció nem illegális, a striciskedés és bordély üzemeltetése törvénybe ütköző dolog. A tulaj azonban egyáltalán nem az aggódós fajtából való.

A hely weboldalát itt tudjátok megtekinteni.

„Nagyon örülünk, hogy legális üzletként működhetünk majd a szigetországban, egy jól szervezett és megfelelően kontrollált vállalkozásként. Meg kell oldanunk, és pontosítanunk kell néhány részletet, hogy meg ne sértsük a törvényt, de ezen már dolgozunk. A projekt már folyamatban van. Az ügyvédünk jelenleg is azon dolgozik, hogy jogilag minden a helyére kerüljön.”

„Az árak £50-ról indulnának és ha az orális része a kávézásnak 15 percnél tovább tart, akkor minden egyes további 15 perc, további £10-ba kerül majd. A hely Paddingtonnál lesz, közel a Hilton hotelhez és a metróhoz. Ez egy igen forgalmas hely, ahol jó vásárló réteg található az üzlet számára.”

A jogi problémák mellett, Mr Charvet az etikai kérdőjeleket is elhessegette, mondván, hogy ez is csak egy normális munka, és senki nem kényszerít rá senkit, hogy itt dolgozzon.

„Végzed a munkádat, napi nyolc órában, már ha teljes munkaidőt vállal az illető. Az alkalmazottjainknak jó munka feltételeket fogunk biztosítani és a biztonságukról is gondoskodni fogunk. Házas ember vagyok, ahogy a környéken a legtöbb ember szintén, és tiszteljük a hölgyeket.” – nyilatkozta Mr Charvet az utolsó szó jogán.

A szolgáltatás hölgyek számára jelenleg nem elérhető, azonban a tulaj beismerte, hogy rengetegen tették már fel a kérdést, így elmondása szerint mindenképpen fontolóra veszik, és ha tényleg komoly az érdeklődés a nők részéről is, akkor megcsinálják a szükséges módosításokat.    Forrás: http://www.standard.co.uk/

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után