Úgy tűnik a rendőrség megtalálta a Londonban eltűnt magyar lány maradványait 1

A nyomozók emberi maradványokra bukkantak az egyik északnyugat-londoni parkban az eltűnt Ákom Ágnes keresése közben.

Úgy tűnik a rendőrség megtalálta a Londonban eltűnt magyar lány maradványait 3

A 20 éves Ákom Ágnes, aki Cricklewood területén lakott, még május 9-én vasárnap tűnt el, miután elment otthonról. Észak-Actonban hétfőn tartóztattak le egy 63 éves férfit, akiről azt feltételezik, hogy ismerte Ágnest, és a lány fogvatartásával és meggyilkolásával gyanúsítják.

A rendőrség jelenleg vár a maradványok vizsgálatának eredményére, amelyeket hétfőn találtak a Neasden Recreation Park területén. A rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy már tájékoztatták a magyar állampolgár családját a szomorú fejleményekről. A lány szüleivel ilyen esetekre szakosodott speciális szakértők foglalkoznak, hogy segítsenek nekik a történtek feldolgozásában.

A fiatal lány, akit Dórának is becéztek már több éve az Egyesült Királyság területén élt, és az eltűnését május 11-én jelentették be.

Neil John nyomozó főfelügyelő, vezető nyomozótiszt elmondta a történtek kapcsán, hogy: „Az emberi maradványok felfedezése kollégáim által, akik a környéken kutattak, borzasztóan sokkoló és rettentően letaglózott minden érintettet, különösen Agnes családját, akiket továbbra is szakemberek támogatnak. Kérem, hogy tartsa mindenki tiszteletben magánéletüket, mivel ez a nagyon nehéz időszak most számukra.”

„Arra számítok, hogy csapatom és törvényszéki kollégáim néhány napig még a Neasden Rekreációs Parkban maradnak, miközben befejezik helyszíni vizsgálataikat. Szeretnék köszönetet mondani a helyi közösségnek türelmükért, és megértésükért.” – tette hozzá.

A 63 éves Notting Hill-I, Neculai Paizant május 18-án tartóztatták le Ágnes eltűnésével kapcsolatban, és május 23-án emeltek ellene vádat a lány meggyilkolásának alapos gyanújával. Jelenleg előzetesben van, és augusztus 6-án jelenik meg majd a bíróság színe előtt.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után