Igazi hősök! Két kukás 3 kisgyereket mentett ki egy égő házból Angliában 1

Két „igazi szuperhős” három gyerek életét mentette meg egy átlagosnak induló munkanapjuk elején egy égő házból kimenekítve őket.

Igazi hősök! Két kukás 3 kisgyereket mentett ki egy égő házból Angliában 3

A két kukásként dolgozó személy, Nick Gardner és Mark Hewitt épp a szokásos szemétgyűjtő útvonalukon haladtak végig és az essexi Ilford egyik utcáján haladtak végig a hétfői napon, amikor észrevettek egy fiatal fiút, akinek a feje kilógott az ablakon, miközben füst gomolygott kifelé az épületből, ami lángokban állt.

A két férfi saját biztonságukkal nem törődve sietett a bajba jutot gyerekek segítségére, Nick odakiáltott a kissrácnak, hogy maradjon ott, ahol friss levegőt tud belélegezni, majd elrohant az egyik szomszédhoz szerezni egy létrát, mindeközben Mark pedig berúgta a bejárati ajtót, és két másik gyereket kimenekített a házból. Eközben egy fiatal felnőtt is ki tudott jutni időben a hátsó ajtón az égő házból.

A munkások ezt követően hívták a 999-et, a tűzoltók pedig a helyszínre siettek eloltani a tüzet, Nick és Mark pedig mindezek után visszamentek, hogy befejezzék a körüket.

Nick ezt mondta az EssexLive-nek: „Örülünk, hogy senkinek nem esett baja. Ezután a szokásos módon folytattuk a műszakunkat. Csak aznap este jöttem rá, mi történt. Ezeknél a dolgoknál időbe telhet, amíg felfogod pontosan, hogy mi is történt.”

Mark hozzátette: „Minden olyan gyorsan történt. Azt hiszem, az a két fiatal fiú, akiknek sikerült kiszökniük a bejárati ajtón, elmondhatják magukról, hogy nagyon bátran viselkedtek. Ha nem a Mortlake Roadon mentünk volna aznap reggel, beleborzongok, ha belegondolok, mi történhetett volna.”

Egyelőre nem tudni, hogyan keletkezhetett a tűz, de a vizsgálat már folyamatban van az eset kapcsán. A Redbridge Council vezérigazgatója, Claire Symonds így nyilatkozott: „Nick és Mark hihetetlen bátorságról és elszántságról tettek tanúbizonyságot.”

„Gyors gondolkodásuk és határozott cselekedeteik életeket mentettek meg, és mindannyian nagyon hálásak vagyunk, hogy történetesen a megfelelő időben voltak a megfelelő helyen. Az is elképesztő volt, hogy a dráma után még fogták magukat, és visszamentek befejezni a műszakjukat!”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után