Nézd meg Leanne Carr Instagramját és nem csoda, ha kételkedni fogsz, hogy évi £45,000-ot keres a Lincolnshire Police alkalmazottjaként.

Az elég jelentős követői bázisa 25,800 főből áll, akik gyakran szembesülnek az éppen nyaraló rendőrnő lenge öltözetű fotóival, Ciprustól Thaiföldig.

Ezenkívül az Alpokban is snowboardozott és Dél-Afrikát is megjárta.

Egy posztjában Dél-Afrikából ezt írta: „Egy új kutatás szerint a nagy fenekű nők tovább élnek, mint férfi társaik, akik felemlegetik ezt.”

Carr mentális, stresszhez köthető betegség folyamán kényszerült pihenőre, aminek egy eljárás is a következménye lett.

Suzanne Davies detektív elmondta a Metro.co.uk-nek: „A járőr hiányzott a munkahelyéről és belső nyomozás kezdődött, a stresszhez köthető betegsége nyomán.”

„Ezek az ügyek megoldódtak azóta, a viselkedése miatti gyűlés elérte a célját, de eredménye nem publikus.”

Ez a 2012-es rendőrségi szabályzat szerint történt.

„Amint egy rendőr elmulasztja kötelességét és nem jelenik meg betegség miatt, felfüggesztésre kerül a szerződése és gyakorlatilag kivehetnek szabadságot és például elmehetnek nyaralni. Egyetlen feltétel, hogy nem szabad megakadályoznia ennek a lehető leghamarabbi visszatérését. „

„Elégedett vagyok, hogy a járőr visszatért a munkába, illetve tisztában vagyunk vele, hogy a rendőrjeinknek van közösségi média felhasználója és privát élete, de ehhez semmi közünk.”

„Ha bármi olyat tesz, ami törvényt sért, akkor megtesszük a megfelelő lépéseket.”

Néhány kollégája máshogyan látja Carr posztjait. Egy rendőr /név nélkül/ a következőket mondta a Mail Online-nak: „Egy rendőr £45,000-os fizetéssel nem igazán helyes, hogy ilyen lenge öltözetű képeket rak fel a világhálóra.”   Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás