Jó pár ember döbbenten nézte végig, ahogy kegyetlen támadás ér egy férfit Kent megyében, amikor a támadó hidegvérrel elvágta a férfi torkát, majd többször meg is szúrta őt.

Police_copy

Egyre több az értelmetlen erőszak Nagy-Britanniában az utóbbi időben. A népszavazás körüli huzavona sem tett jót a gyűlöletből elkövetett erőszakos cselekmények számának, de sokan a menekültekkel beszivárgó terroristákat okolják, megint mások pedig a vallási fanatikus megszaporodására fogják.

A legújabb támadás Dél-Angliában, Kent megyében, Margate városában történt, ahol egy a harmincas éveiben járó férfit késeltek meg. Az áldozatot számos késszúrás ért a törzsén és a karján, és a tettes a nyakát is elvágta. A férfi sérülései annyira súlyosak voltak, hogy helikoptert küldtek a megmentésére, és a helyszínre érkező mentők azonnal egy londoni kórházba repültek vele.

margate

A támadás pénteken délután 5 óra magasságában történt, ráadásul nyilvános helyen, ahol több család döbbenten nézte végig a történéseket. Az elmondások alapján a férfi már eszméletlen volt, mire a mentők a helyszínre értek.

Az egyik szemtanú a közösségi oldalára azt írta ki, hogy az áldozatot szúrás érte minkét oldalán hónalj tájékon, 4-5 különböző helyen a mellkason és hasi tájékon, és ágyékon is szúrták, valamint a nyakát is elvágták.

„Az egész fényes nappal történt és rengeteg család rémülten nézte végig, hogy mi történik.” – nyilatkozta egy másik szemtanú.

A kenti rendőrség megerősítette, hogy a férfit súlyos nyaki sérüléssel szállították kórházba, és még a karján is voltak vágások, de a legfrissebb információk szerint az orvosoknak sikerült stabilizálnia a férfi állapotát, és most már újra eszméleténél van, és a lélegeztető gépről is levették.

„Arra vonatkozólag, hogy az incidens kiváltó oka mi volt, vagy hogy mik voltak a támadás egyéb körülményei, jelenleg nem rendelkezünk elegendő információval. A környéken rengeteg ember van általában, és így volt ez a támadás időpontjában is, ezért kérünk mindenkit, aki úgy érzi, hogy hasznos információja van a történtekkel kapcsolatban, hogy keressen bennünket a 01843 222289 számon.” – nyilatkozta Sheena Barrell, nyomozó.      Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]