USA, New Jersey, Jersey City, Man watching tv at home

Itt vannak a magyar TV műsorok! Szórakozâs, sport, információ: tévézni bármilyen célból jó. És, mivel Anglia a második otthoununk, magyar szót itt is szívesen hallunk. Ezentúl e kettő kettő kombinációja is megoldható: az IPTV Hungary által már Angliában is legálisan nézhető számos magyar adó!

USA, New Jersey, Jersey City, Man watching tv at home

Létezik egy forradalmian új, magyar találmány, melynek köszönhetően bárhol, bármikor nézhetjük kedvenc müsorunk. Nem kell hozzá minitévé, sem különleges adó-vevö készülék, mindössze egy számítógép vagy okos eszköz, folyamatos, szélessávú internet-kapcsolat és az IPTV Hungary applikáció.

Az IPTV Hungary segítségével bárhol, bármikor LEGÁLISAN nézhetünk 14 magyar nyelvű televíziós adót. Legyen az okostelefon, táblagép, laptop vagy asztali számítógép: az IPTV Hungary mindegyiken kiválóan működik.

Vajon hogyan működtethetjük ezt a legegyszerűbben?

A recept a következő: mindenekelőtt végy egy szélessávú internet-kapcsolat és egy megfelelö videómegjelenítő eszközt (okostelefon, tablet, laptop vagy PC), amin szeretnéd nézni a kedvenc műsorod. Majd tölds le az Apple Srore, a Google Play vagy a Windows applikációs központok valamelyikéből az IPTVHungary alkalmazást. Telepítés utan adj hozzá egy gyors regisztrációt a http://www.iptvhungary.hu weboldalon, ízesítsd a neked megfelelő díjcsomag kifizetésével, végül az emailben kapott kódod hozzáadásával aktiváld a saját IPTV Hungary internet- televíziód.

Kevés hozzávaló, mégis maximális élvezet: korlátlan, legális, szélessávú internet-kapcsolat mellett úton-útfélen végtelenül élvezhető, HD minőségű, ráadásul magyar nyelvű műsorok.

A megadott útmutató birtokában – egyetlen előfizetéssel – szolgáltatást, vagyis a magyar internet-televízió elérésünket akár több saját esközön is aktiválhatjuk. Sőt, mi több: a magyar nyelvű tévécsatornákat – Set Top Box (STB) eszköz birtokában – akár nagyképernyős TV készüléken is elindíthatjuk. Még egy lényeges információ: a szolgáltatást rövid távra, akár egy hónapra is megrendelhetjük elköteleződés, vagyis hűségidő nélkül.

A csatornakínálatról, az aktuális akciókról és egyéb részletekről a http://iptvhungary.hu weboldalon tájékozódhatunk. Nincs más hátra, mint előre: induljon a legális, magyar nyelvü IPTV Hungary tévénézös kommandónk és érezzük magunkat az otthonunktól távol is otthon!

  • Itt csatlakozhatsz a HuNglia Facebook csoporthoz (12,300fő), és hivatalos oldalunkhoz (15,700fő).
  • Próbáld ki új szolgáltatásunkat, a Hunglia keresőt.
  • Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, hogy közvetlenül elérd oldalunkat.
  • Ha van egy érdekes, tanulságos angliai magyar sztorid, küldd el: info@hunliaonline.com