Teljesen kiakadt, Martin Lewisnak élő adásban gurult el a gyógyszer a kormánynak az energiaszámlák növekedése kapcsán való "töketlenkedése" miatt 1

A rettentő dühös Martin Lewis ma reggel nem fogta vissza magát, amikor a „zombiknak” titulált torykat az energiaszámla-válság körüli alvajárás kapcsán szidta – figyelmeztetve arra is, hogy „a világjárvány méretéhez fogható nemzeti válság” közeleg.

Teljesen kiakadt, Martin Lewisnak élő adásban gurult el a gyógyszer a kormánynak az energiaszámlák növekedése kapcsán való "töketlenkedése" miatt 3

A pénzügyi tanácsadó cég vezető szakértője „micsoda baromság” felkiáltással reagált arra, hogy a vezetők konkrétan nem tudták meghatározni, hogyan segítsenek a Nagy-Britanniában élő szegényebb rétegen, amíg az új miniszterelnök megválasztásra nem kerül. Ismét felhívta a figyelmet továbbá arra, hogy ha valamit nem tesznek a probléma kezelésére, méghozzá azonnal, akkor rövid időn belül nemzeti szintű zavargások veszélye fenyeget.

Mindez azután történt, hogy kiderült, hogy egy átlagos brit háztartás éves energiaszámlája valószínűleg rövidesen eléri a 4266 fontot. A GMB ma reggeli interjújában Mr. Lewis természeti katasztrófához hasonlította a helyzetet.

„Szerencsére nincsenek vulkánok ebben az országban, de ha lennének és kitörnének, meglepődnék, ha a kormány azt mondaná, hogy nem tud összehívni egy Cobra-meetinget. Egy vulkán kitörése olyan vészhelyzet, amely életeket veszélyeztet, ez pedig egy olyan pénzügyi vészhelyzet, amely szintén emberéletekbe kerülhet.”

Lewis dühe még inkább érezhető volt, amikor a műsorvezetők azt mondták neki, hogy a miniszterek úgy vélik, hogy szeptember 5-ig már semmilyen újabb támogatást nem lehet nyújtani a rászorulóknak.

Mekkora baromság! Ekkora hülyeséget” – mondta. „Ez egyszerűen nem igaz.”

Az emberek közül sokan ledöbbentek, amikor Lewis először jelentette ki, hogy akár zavargások is várhatók ha ez így megy tovább, de ez valóban „egyre valószínűbbnek tűnik” a számlák „elképesztő sebességű emelkedése” miatt.

Már 100 000 tagja van a Twitteren a Don’t Pay csoportnak, és rohamosan emelkedik azoknak a száma akik nem tudnak, és azoké is akik nem lesznek hajlandóak fizetni” – mondta.

„Ez a katasztrofális helyzet egyre csak romlik, és szeptember 5-ig várni, az egyszerűen nem megengedhető.”

Lewis támadta Liz Truss miniszterelnöki jelöltet is, miután azt mondta, hogy az egyetlen segítség ami szóba jöhet, az adóterhek csökkentése a növekedés ösztönzése érdekében.

„Ez olyan, mint ragtapaszt tenni egy tátongó hatalmas sebre… meg kell mondania azt is, mit tenne a hazugságokba egyre jobban belefulladó emberek mentális egészségének javítása érdekében.” – mondta Lewis.

Hozzátette azonban, hogy hacsak nem duplázzák meg a 400 fontos támogatási csomagot, az nem lesz arányban a számlák emelkedésének ütemével sem.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után