Telefonnal felvett videofelvételek láttak napvilágot a pár napja 39 halálos áldozatot követelő tunéziai mészárlásról, amin többek közt maga a terrorista is többször látható. 

Tunisia-jihad-killer-700x400

Már korábban is felröppentek hírek, miszerint a fegyveres támadó, válogatott az áldozatai közt, és volt akiket megkímélt. Ez elsőre elég hihetetlenül hangzott, de a felvételen tisztán látszik, ahogy a helyiek még kommunikálnak is vele. A férfi int a kezével, hogy menjenek onnan, mire csoportosan elindulnak az ellenkező irányba.

A felvételt az egyik hotel alkalmazott készítette. A szelektív mészárlás elméletét támasztja alá az is, hogy a hírek szerint a megölt turisták túlnyomó többsége brit nemzetiségű volt.

A férfit egy második felvételen is lehet látni, ahogyan futva próbálja elhagyni a parton a tett színheyét.

https://www.youtube.com/watch?v=qE8_y525WMI

Végül a rendőrség lőtte le egy ádáz tűzharc során, nem sokkal a második felvételt követően. Sajnos így is rengeteg életet sikerült kioltania.

Itt a támadó útvonala pontokba szedve:

sousse_close_up_976_v4

Facebook csoportunk  már 4,800 fős. Érdekes hírek, jó közösség. Gyere te is!

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]