Minden évben, ahogy közeledik az ősz, a repülőjegyek ára hatalmasat esik és a légitársaságok mindenféle akciókkal próbálják ösztönözni a vásárlókat. Éppen ezért rettentő jó ajánlatokat lehet kifogni, ami persze hétről hétre, napról napra változhat. Aki szeptemberben, vagy októberben szeretne hazalátogatni, vagy elmenni nyaralni, annak most érdemes szétnéznie a Ryanair és a Wizz Air háza táján, ugyanis igen jó ajánlatokat lehet találni.

copy-of-img_8154

Közeledik a nyár vége és ilyenkor rendszerint hirtelen esnek le a repülőjegyek árai a jól ismert fapados légitársaságainknál is. Rengeteg helyre, köztük természetesen Budapest és London közt is találunk 10,000 Ft-nál olcsóbb jegyeket, de számos más ország nagyobb városaiba is szuper olcsón repülhetünk, ha szemfülesek vagyunk és időben foglalunk.

Jó ajánlatok (ez folyton változhat, ezért érdemes akár minden nap ránézni a következő hetekben):

olcso repjegyek

A Ryanairnél London Stanstedről 5 és 10 GBP közti összegért vannak repjegyek: Franciaország (Normandia, Dinard), Németország (Cologne, Düsseldorf Weeze, Frankfurt), Nagy-Britannia (Glasgow), Norvégia (Oslo), Montenegró (Podgorica), Csehország (Brno), DE 10-20 GBP közti összegért tudunk repjegyet venni Svájcba (Basel), továbbá Bordeaux, Bréma, Dortmund, Edinburgh, Gdansk, Katowice, Luxemburg, Berlin, Parma vagy épp Stockholm városaiba is.

Budapestről az olcsó repjegyek 4000Ft-ról indulnak. 4-8000 Ft-ért repülhetünk Milano Bergamo, Berlin, Koppenhága, Velence, Korfu, Párizs, Madrid, és LONDON városokba.

wizzzzz

A WizzAir-nél ha most veszünk repjegyet szeptemberre, már 16-21 GBP-ért mehetünk Londonból Pestre, és 9-15 ezer Ft-ért már vannak jegyek Budapestről Londonba is, és ez csak néhány példa volt, szóval érdemes barangolni kicsit, mert nagyon sok kivételesen jó ajánlat van. Jó keresgélést és osszátok meg a barátokkal, hogy le ne maradjanak!

A szeptember elejétől, nem sokkal Karácsony előttig tartó időszakban nagyon jó áron vásárolhatunk repülőjegyeket, ha kicsit alaposabban szétnézünk, úgyhogy ezt érdemes most megtenni, ha amúgy is terveztünk menni valamerre repcsivel. Itt nézelődhettek a WizzAir és a másik fapados, a Ryanair olcsó repjegyei közt.

Végezetül itt van 8 tanács, hogyan csökkentheted a repjegyed árát némi odafigyeléssel.

 [fblike]