Kényszerleszállást hajtott végre egy repülő, méghozzá egy kétsávos autóútra Nagy-Britannia déli felén 1

Egy kétsávos autóutat mind a két irányban lezártak a vasárnapi nap folyamán, miután egy kisrepülő arra kényszerült landolni. A gép a landolás közben ki is gyulladt. A rajta utazó három személy megsérült, de szerencsére mindannyian életben vannak.

Az incidens az A40-es autóúton történt, méghozzá Abergavenny közelében, Wales déli felén. A gép a vasárnap reggeli órák folyamán kényszerült ennek a veszélyes manővernek a végrehajtására, és a hírek szerint a landolást megelőzően felső vezetékekkel is ütközött.

Kényszerleszállást hajtott végre egy repülő, méghozzá egy kétsávos autóútra Nagy-Britannia déli felén 3

A gépből felcsapó füstoszlop kilométerekről is látható volt. Az eset egyébként nem sokkal 11 óra után történt délelőtt. Természetesen a járműforgalmat az útszakaszon több órára megbénította. A rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy a három személyt, akik a gépen utaztak, a mentősöknek kellett ellátniuk, azonban egyikük sérülései sem életveszélyesek szerencsére.

„Én nem sokkal azután értem oda, hogy a gép földet ért. Hatalmas volt a füst a helyszínen, szinte azt sem lehetett kivenni, hogy mi az ami füstöl az út közepén. Az autósokat hátrébb terelték, és mindenkinek megmondták, hogy kerüljön más irányba. Mindeközben a mentősök pedig a sérülteket látták el.” – mesélte Mathew Inglesby, az egyik szemtanú.

Kényszerleszállást hajtott végre egy repülő, méghozzá egy kétsávos autóútra Nagy-Britannia déli felén 4

„A nagy füsttől alig lehetett látni valamit, de többen is arról beszéltek, hogy az ott egy repülő, ami lezuhant. A többi szemtanú, akik közelebb voltak az eseményhez arról is pletykáltak, hogy halálos áldozat nem volt, viszont látták, hogy volt a sérültek közt, akinek a teste csúnyán összeégett.”

Kényszerleszállást hajtott végre egy repülő, méghozzá egy kétsávos autóútra Nagy-Britannia déli felén 5

„A sürgősségi segélyszolgálat és a Western Power emberei is kijöttek a helyszínre, hogy segítsenek a veszély elhárításában. A kisrepülőgép három utasát a helyszínen orvosok látták el. A sérüléseik nem életveszélyesek.”

„Az A40-es le van zárva a Hardwicki körforgalom és Raglan között. Arra kérünk mindenkit, kerülje el ezt az útvonalat, ha lehetséges, és keressen alternatív megoldást az utazáshoz.” – mondta a rendőrség szóvivője.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után