Életét vesztette egy férfi, miután felelőtlenül a legrosszabb pillanatban hajolt ki egy Londoni vonat ablakán, és a szembejövő másik vonat telibe találta.

ac_man_decapitated_comp

Az incidens vasárnap délután történt, London déli felén. A jelentés szerint az utas egy a 20-as éveiben járó fiatal férfi volt. Az illető a Gatwick reptér és London közt közlekedő Gatwick Express egyik járatán utazott épp és a baleset nem messze Wandsworth Common station-től történt, Délnyugat-Londonban.

A városi mentőszolgálat szóvivője azt nyilatkozta, hogy a segélyhívás hozzájuk délután 5:34-kor futott be.

utas london

„A hívás után azonnal a helyszínre küldtünk egy rohammentőt és egy mentőhelikoptert is.”

Az első jelentések szerint az ütközés ereje lefejezte a fiatal áldozatot, és többen is kiírták a twitteren is, hogy ez történt, azonban James Tyrrell, nyomozó később ezt a hírt cáfolta, azonban azt is elmondta, hogy a férfi nagyon súlyos fejsérüléseket szenvedett.

wandsworth2

„Továbbra is vizsgáljuk a baleset pontos körülményeit, és az esetet már jelentettük az ilyen balesetek kivizsgálására szakosodott csoportnak. Mindemellett szeretnénk megkérni mindenkit, aki látott, vagy hallott valamit, hogy a lehető leggyorsabban lépjen velünk kapcsolatba.” – mondta a nyomozó.

A Gatwick Express jelentése szerint hozzájuk a bejelentés a balesetről 5:45-kor futott be. A kérdéses járat, amin az illető utazott, a reptérről tartott befelé, Victoria irányába. A vonat az ütközést követően meg is állt a Wandsworth Common station-nél és ide érkeztek ki a mentők is. Hiába küldtek azonban helikoptert is a férfi megmentésére, és tettek meg mindent, hogy életben tartsák, a fiatal férfinak olyan súlyos fejsérülései voltak, hogy menthetetlen volt és a helyszínen életét vesztette.

A 21 éves Lucie Walker épp a másik irányból érkező vonatról szállt le, amikor meglátta a helikoptert, a mentősöket és a rengeteg rendőrt. Elmondása szerint egyre több ember gyűlt oda, mert nem tudták miféle baleset történhetett, és a hangulat igen komor volt. A rendőri kordon a nyomozás miatt még hosszú órákkal a baleset után is állt a megálló bejáratánál. Az áldozatot egyelőre nem sikerült azonosítani.   Forrás: http://www.independent.co.uk/

[fblike]