Hét embert kórházba kellett szállítani, miután egy buszjárat egy kisteherautóval frontálisan ütközött Északkelet-London területén.

_87422016_bus2

A baleset London északkeleti részén, Leyton területén történt, szerda reggel fél hét körül a Lea Bridge Road-on. Az ütközés során egy 48-as busz és egy kisteherautó találták telibe egymást, ráadásul szemből, derült ki a londoni mentőszolgálat jelentéséből.

Mind a két jármű sofőrje komolyabb sérüléseket szenvedett, de szerencsére egyikük sincs életveszélyes állapotban. A rendőrségi jelentés szerint a furgont vezető személyt mellkasi és lábsérülésekkel szállították kórházba.

_87422011_buscrash

A mentők szóvivője azt is elmondta, hogy a kisteherautót vezető személy sérülései voltak a legsúlyosabbak, ezért ő elsőbbséget élvezett a sérültek ellátásakor. Összesen hét embert kellett kórházba vinniük a mentőknek az igen komoly ütközést követően, a két sofőrt, és rajtuk kívül további öt, a buszon utazó személyt.

A buszon utazók szerencsések voltak, és nem lett komolyabb bajuk, azt az öt embert is, akik megsérültek, egy rövid vizsgálat után hazaengedték a kórházból. Az útszakaszt néhány órára lezárták, de mostanra a roncsokat elszállították és az utca újra járható.

A rendőrség egyelőre próbálja kideríteni, hogy mi vagy ki okozhatta az ütközést, ami elég nagy erejű lehetett, mivel a kisteherautó motortere szinte teljesen megsemmisült, és a busz is elég komolyan megrongálódott, ahogy az a képeken is jól látható. Kész csoda, hogy nem történt komolyabb baj.

Sajnos elég sok baleset történik London útjain. Rengeteg biciklist és gyalogost ütnek el, de egyéb meghökkentő buszos sztorik is vannak, amik előtt gyakran értetlenül állunk.

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”” box_height=”” colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″]