Súlyos baleset az M25-ön Angliában, kamion ütközött 2 autóval: 1 halott, 3 sérült 1

Egy a hetvenes éveiben járó férfi az életét vesztette, három másik személy pedig megsérült egy súlyos karambolban a mai nap folyamán, amikor három jármű ütközött össze Angliában az M25-ös autópályán.

Súlyos baleset az M25-ön Angliában, kamion ütközött 2 autóval: 1 halott, 3 sérült 3

A Surreyi rendőrség beszámolója alapján három jármű sérült meg az ütközés során Cobham környékén. Az incidens a 9-es lehajtónál történt az M25-ös autópályának a Leatherhead felé menő oldalán, nem sokkal reggel 6 óra előtt.

A rendőrség egyik szóvivője elmondta, hogy az egyik jármű egy teherautó volt, míg a másik kettő személygépkocsi. Az idős férfin kívül, aki életét vesztette, 3 másik személy is megsérült, akik közül az egyik egy a 60-as éveiben levő hölgy volt, akit szintén nagyon súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani.

A másik két sérült a szemtanúk és a mentősök elmondása alapján nincs életveszélyben, ők megúszták kisebb sérülésekkel, de ettől függetlenül őket is a legközelebbi kórházba szállították kivizsgálásra.

A reggeli órák folyamán hatalmas nagy közlekedési dugót okozott a baleset. A feltorlódott kocsisorban sokaknak több, mint egy órát kellett várakoznia, amíg a helyszínelés és a sérültek ellátása zajlott.

Súlyos baleset az M25-ön Angliában, kamion ütközött 2 autóval: 1 halott, 3 sérült 4

„Az ütközésben egy szürke színű Mazda, egy fekete színű Volkswagen Golf személygépjármű és egy nehézárut szállító teherautó rongálódott meg. A baleset egész pontosan reggel 5:51-kor történt. Az útszakasz jelen pillanatban még le van zárva, amíg a rendőrség a helyszínelést végzi. Az erre utazókat arra kérjük, hogy ha tehetik valamilyen más irányba kerüljenek.” – nyilatkozta a délelőtti órákban a rendőrség egyik szóvivője.

„A Mazdában ülő egyik utas, aki egy a hetvenes éveiben járó férfi volt, nem sokkal a balesetet követően életét vesztette. A teherautó sofőrje sérülések nélkül megúszta a balesetet.”

Az incidens kapcsán letartóztatás egyelőre nem történt. A baleset okait a rendőrség még vizsgálja. Anglia nagy részén  lehet újabb havazásra számítani a következő 48 órában, így számos útszakaszon ebből kifolyólag is lehetnek fennakadások. Mindenkinek balesetmentes utat, aki autóba száll!          Forrás

Megosztás